Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

За кого ви проголосуєте на виборах Президента України 31.03.2019 ?

• Автор теми Автор теми sahasan
  • Дата створення Дата створення

За кого ви проголосуєте на виборах Президента України 31.03.2019 (повний список кандидатів)

• Балашов Геннадій Вікторович

Голосів: 19 1.1%
  • Безсмертний Роман Петрович

Голосів: 11 0.6%
  • Богомолець Ольга Вадимівна

Голосів: 1 0.1%
  • Богословська Інна Германівна

Голосів: 2 0.1%
  • Бойко Юрій Анатолійович

Голосів: 41 2.4%
  • Бондар Віктор Васильович

• Ващенко Олександр Михайлович

Голосів: 0 0.0%
  • Вілкул Олександр Юрійович

Голосів: 52 3.0%
  • Габер Микола Олександрович

• Гнап Дмитро Володимирович

Голосів: 5 0.3%
  • Гриценко Анатолій Степанович

Голосів: 71 4.1%
  • Данилюк Олександр Володимирович

• Дерев’янко Юрій Богданович

• Добродомов Дмитро Євгенович

• Журавльов Василь Миколайович

• Зеленський Володимир Олександрович

Голосів: 516 30.1%
  • Каплін Сергій Миколайович

• Кармазін Юрій Анатолійович

• Кива Ілля Володимирович

• Корнацький Аркадій Олексійович

• Кошулинський Руслан Володимирович

Голосів: 45 2.6%
  • Кривенко Віктор Миколайович

• Кривонос Сергій Григорович

Голосів: 4 0.2%
  • Купрій Віталій Миколайович

• Литвиненко Юлія Леонідівна

• Ляшко Олег Валерійович

Голосів: 9 0.5%
  • Мороз Олександр Олександрович

• Мураєв Євгеній Володимирович

Голосів: 44 2.6%
  • Наливайченко Валентин Олександрович

Голосів: 6 0.3%
  • Насіров Роман Михайлович

• Новак Андрій Яремович

• Носенко Сергій Михайлович

• Петров Володимир Володимирович

• Порошенко Петро Олексійович

Голосів: 715 41.7%
  • Ригованов Руслан Олександрович

• Садовий Андрій Іванович

Голосів: 21 1.2%
  • Скоцик Віталій Євстафійович

• Смешко Ігор Петрович

Голосів: 39 2.3%
  • Соловйов Олександр Віталійович

• Тарута Сергій Олексійович

Голосів: 4 0.2%
  • Тимошенко Юлія Володимирівна

Голосів: 73 4.3%
  • Тимошенко Юрій Володимирович

Голосів: 10 0.6%
  • Шевченко Ігор Анатолійович

• Шевченко Олександр Леонідович

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    1716
  • Опитування закрито .
Віталій Купрій
Вчера в 13:19 ·
Подивіться що коїться в Україні. Нацбанк по документах знищив грошових купюр на суму більше 40 мільярдів гривень. Підстава - що вони протерлись.

Ви у це вірите?

Порошенко реалізовує останні схеми пограбунку українського народу. Нічого, будемо невдовзі все повертати!

111 КАНАЛНравится Страница
20 ч. ·
Сенсаційне інтерв'ю Євгена Шевченко 111 каналу. Подробиці оборонного схематозу

Скандальне розслідування про корупцію та контрабанду в ДК «Укроборонпром» залишає більше питань, ніж відповідей. Ми вирішили розплутати цей клубок. Головне запитання, яке ми собі задали – чому наразі суспільство більше обговорює причетність НАБУ, ніж самих фігурантів справи, адже названі імена, причетні до розкрадання державних коштів, належать до президентського кола. Корупція у найвищих ешелонах влади, контрабанда з Росії, робота під прикриттям та хто кому заносить конверти, щоб виграти тендер в оборонці – про все це розповідає Євген Шевченко, який сам ледь не опинився у вирі корупційного скандалу.

bgbed8.webp

Максим Иванищев
22 ч. ·
Обыкновенный вор ворует вещи: деньги, часы, цепочки, автомобили, мобилки и ещё всякую ерунду.

Вор-политик ворует больше: здоровье, жильё, образование, пенсии, отдых, работу и, по большому счёту, твоё будущее.

Первый вор выбирает тебя. Второго вора выбираешь ты.

Подумай об этом, прежде чем опустить бюллетень на выборах президента 31 марта.

Немного не так, как на пропагандистских каналах ***лостана, да?

Порошенко является фаворитом и ставленником Кремля, - Станислав Белковский.

fhaj1h.webp
afbh9j.gif

Вкладення

• fhaj1h.webp
    fhaj1h.webp
    56.6 КБ · Перегляди: 35
мій знайомий:
Менш як за тиждень – вибори Президента
Ясно, шо всі вже визначились: йдуть чи не йдуть, і за кого йдуть чи за кого не йдуть, тому – ніякої агитації;)
Я лише хочу сказати, шо вибори – це не футбол, і на відміну від вболівання "за динамо" чи "за спартак" – результати цього "вболівання" відіб`ються на вашому (і оточуючих) житті – і дай`бо шоб тільки на 5 наступних років
Онде результати виборів-2010 досі прилітають і вбивають
Ви вирішуєте не долю політиків, ви вирішуєте СВОЮ долю

ох ви тупі:рл: взагалі дозволи видає украєрорух. дозвіл на політ згідно плану польоту - кожний раз при подачі флайтплана. ви взагалі ніхера не знаєте но херачете картинки для колгоспників зі швидкістью пропелера.
:рл:

ну тут 2 момента, либо ты зомбак, либо, таки, *****, ибо всем кто в теме бизнеса и ФОПов было все понятно, достаточно почитать отзывы "воротил", которые были на встрече. Язык своеобразный, но не более...

Ты смешон. Человек 3 слова в предложение связать не мог, "всем было понятно", ******. Отличный кандидат, достойный - ведь некоторые люди даже догадывались что он мямлил! И да, твой кандидат забыл, что ФОП это 5% в Украине, а не 6 - как в России. Видимо, 6% ему очень привычны :)

Mio, если вы настолько храбры, что рискуете избирать президента страны по сериалу "слуга народа", то наверняка и здоровьем рискнете, поручив провести себе операцию лично доктору Хаусу дело ж не в Хью Лори, там же тоже есть все ответы

Этот - судя по его риторике, запросто.
Чучело, ты зачем сюда Белковского притащил с Эхо Москвы? Что это за фрукт еще года 3 назад стало ясно.

Самый прикол товарищи что через месяцок после выборов, все всё забудут и будут жить дальше.

Максим Иванищев
22 ч. ·
Обыкновенный вор ворует вещи: деньги, часы, цепочки, автомобили, мобилки и ещё всякую ерунду.

Вор-политик ворует больше: здоровье, жильё, образование, пенсии, отдых, работу и, по большому счёту, твоё будущее.

Первый вор выбирает тебя. Второго вора выбираешь ты.

Подумай об этом, прежде чем опустить бюллетень на выборах президента 31 марта.

Тот Иванищев, который на *****ашек работает? Дружок Сракашвили?

ну тут 2 момента, либо ты зомбак, либо, таки, *****, ибо всем кто в теме бизнеса и ФОПов было все понятно, достаточно почитать отзывы "воротил", которые были на встрече. Язык своеобразный, но не более...

Чтооо? Провел встречу с барыгами? Сракашвили, куда без него, смотрит на Зе как на ****о :D

чому наразі суспільство більше обговорює причетність НАБУ, ніж самих фігурантів справи, адже названі імена, причетні до розкрадання державних коштів, належать до президентського кола

Тому що це передвиборчий вкид проти Пороха. Тому що це саме НАБУшники все ********, але як завжди питають у Пороха. USS Donald Cook цього разу теж будуть питати, про Гандзюк він багато розповів? :іржач:

ох ви тупі:рл: взагалі дозволи видає украєрорух. дозвіл на політ згідно плану польоту - кожний раз при подачі флайтплана. ви взагалі ніхера не знаєте но херачете картинки для колгоспників зі швидкістью пропелера.
:рл:

чувак, если ты не настолько туп, то знаешь, что авиасообщение между Украиной и ***лостаном запрещено, от слова совсем...

Mio, если вы настолько храбры, что рискуете избирать президента страны по сериалу "слуга народа", то наверняка и здоровьем рискнете, поручив провести себе операцию лично доктору Хаусу:) дело ж не в Хью Лори, там же тоже есть все ответы:)

дело в том, что я не только смотрел сей очень крутой сериал, а еще и постоянно смотрел Квартал, видел наверное все выпуски еще с лохматых 2000х, это не просто юмор, это то, что определяет мировоззрение этих парней, тем более, что я тоже криворожанин и одногодка, прекрасно знаю в каких условиях рос Владимир, почему не "бегал" и представляю как формировалась психика.
Касательно хирургии...я не считаю, что на посту Президента страны должен быть практикующий "хирург", там должен быть управдом, умеющий нанять правильного дворника-профи, который так же захочет вписать свое имя в историю своего двора золотыми буквами...
Ведь Президент у нас кто? Правильно - Гарант!
Ну а рыба гниет откуда? Правильно!

дело в том, что я не только смотрел сей очень крутой сериал, а еще и постоянно смотрел Квартал, видел наверное все выпуски еще с лохматых 2000х, это не просто юмор, это то, что определяет мировоззрение этих парней, тем более, что я тоже криворожанин и одногодка, прекрасно знаю в каких условиях рос Владимир, почему не "бегал" и представляю как формировалась психика.
Что-то мне это напоминает... Ах да! "Янукович свой, донецкий"!
В общем, твой высер в очередной раз доказал что ты долбаеб.
З.Ы. "Слугу народа" не смотрел, Квартал пару раз посмотрел. Мерзость.
З.З.Ы. И этим ты доказал, что быдлоклоун-конченая ****ь. Угадай почему?

Касательно хирургии...я не считаю, что на посту Президента страны должен быть практикующий "хирург", там должен быть управдом, умеющий нанять правильного дворника-профи, который так же захочет вписать свое имя в историю своего двора золотыми буквами...
Ведь Президент у нас кто? Правильно - Гарант!
Ну а рыба гниет откуда? Правильно!
Ты ****улся? Что может гарантировать это тупое трусливое ***?

Ray
4 ч. ·
ВАЖНО!
ВСУ каратели, а армия РФ ополчение - Пресс-конференция ТОП-СБУшника Прозорова.
Он 5(!) лет предавал Украину, возглавлял допросы и открывал дела на вырвавшихся из "котлов" солдат ВСУ.
Интересно, сколько таких служит в СБУ Грицака-Порошенко...

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Без майбахов и охраны, ест яблоко на ходу. Пешком идет на работу.

Вроде как обычный прохожий. Пока ты не знаешь, что это спикер британского парламента.
Параллельная реальность, да, Петр Алексеевич и ко?

Bogdan Ptaschnik
Вчера в 09:14
Слухайте... А що за агітмесседж в порохоботів, типу "Порох зупинив ворога і бла бла бла"? Нє, Ну ви б почекали з цими заявочками, хоча б поки нас виб'ють чи пересадять. Давайте но пам'ять освіжу. Отже проект Новососія скільки там включав областей - вісім? одинадцять? Одеська, Донецька, Луганська, Дніпровська, Харківська, Запоріжська, Миколаївська, Херсонська... ще які? Ок. В Одесі Палиця придавив сєпарів. В Харкові - Білий пустив кров, і шото перехотіолось новососам ХНР створювати. В Дніпрі - Коломойський так начудив, що всі ці козломорді сєпари попустились до адміністративних кордонів Дон і Луг областей.Знову ж таки на Донеччині двіжонув Семен і Вєлікая Новососія ще схудла вже в межах ісконно новороского донєцкава края. Про луганщину мови не веду, не був, не орієнтуюсь. Але знову ж таки - там Айдар двіж робив, по пам'яті. Я спеціально прізвища називаю, бо ці люди приймали рішення на свій страх і ризик - по захисті України... А де був Порох? Зупиняв - в Австрії з Фірташем домовлявся про вибори, в Житомирі розказував про запуск космічних кораблів, в Вінниці - про фонтани? На тіві про бакс по вісім, Савіку клявся померти за "Свободу Слова"... до речі де тепер Савік з програмою? А ПОП живе і здравствує. АСТАНАВІТЄЛЬ, блд. Далі. Той же бат Донбас пішов в глиб донеччини. Відтіснив сєпарів з пяти областей аж за Вовчанку. В тч і з міста Червоноармійськ - "воріт Західного Донбасу"... Іншими словами, станом на 25.05.2014 Україна не лише зупинила козломордих, а й сама пішла в наступ. Де серед усього цього ваш АСТАНАВІТЄЛЬ? І не тре говорити про рашен війська. Їх на той момент так само офіційно "не було", як і всі п'ять років попо-царювання.
То що там з "зупинив ворога" і "відродив армію"? Мо про це також поговоримо? Навіть з відкритих джерел співставте скільки міліардів військового збору сплатили українці, скільки міліардів надійшло з Заходу, Канади і Штатів і скільки потрапило в армію... Цікава математика вийде, спробуйте - мо порохоботство полікується трохи.

Без майбахов и охраны, ест яблоко на ходу. Пешком идет на работу.

Вроде как обычный прохожий. Пока ты не знаешь, что это спикер британского парламента.
Параллельная реальность, да, Петр Алексеевич и ко?

Мне вот интересно, зрадогнида реально хочет, чтобы главнокомандующий при войне ходил без охраны? Я правильно понимаю, что в ****е же никогда никого не убивают за границей, не было же такого.

Назад
Зверху Знизу