Статус: Офлайн
Повідом.: 98
Повідом.: 98
Голосуйте за Зеленського, це наш президент.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Та мені вистачить хатинки в ***** заспіВ Козине хатинка у Порошенко. Джамшудам там не место
У порохоботов ****ометание во всех остальных - толковое?
она уже однажды ее освободила. и чем все закончилось?Юля Савченко освободит?
Петр Порошенко - 1.95 было(1.95) без изменений
Юлия Тиошенко 3.50 было(2.90) буки меньше стали верить в победу
Владимир Зеленский 3.20 было (4.00) буки более стали верить в победу.
Согласно рейтингам Садового - Вовка президент 1000% - букмекеры плачут..У другому турі президентських виборів нинішній глава держави Петро Порошенко програє лідеру партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко і шоумену Володимиру Зеленському, який в свою чергу перемагає Тимошенко.
Про це свідчать результати опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології з 31 січня по 10 лютого 2019 року, передає "Інтерфакс-Україна".
У парі Порошенко-Тимошенко нинішній президент набирає 18,9% (Тимошенко – 27%).
Зеленському у другому турі Порошенко програє, набираючи 18,1% (Зеленський – 39,6%)
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Долбойоб, ты веришь в то, что выкладываешь или выложить абы что а там *****?У парі Порошенко-Тимошенко нинішній президент набирає 18,9% (Тимошенко – 27%).
Зеленському у другому турі Порошенко програє, набираючи 18,1% (Зеленський – 39,6%)
Hiт. Пiздно.Не обирайте Порошенко, він жадібний та мало платить.
Тебе теж вже купив Порошенко?Hiт. Пiздно.
Ты особо не радуйся и загляни в бан-лист- там твоих подельников больше. И для место уже греют на шконке.Заебашили, смотрю, клоняру? Показательная казнь, типа, ***** мой ***, у нас демократия тоже!
А остальные 42 как?
Заебашили, смотрю, клоняру? Показательная казнь, типа, ***** мой ***, у нас демократия тоже!![]()
Так и твоего клоняру тоже заебашили, ****оед.![]()
Неужели ещё остались те кто верят Порошенко и ТД?
В порядке самообразования хочу спросить,а чей он был клон?Заебашили, смотрю, клоняру? Показательная казнь, типа, ***** мой ***, у нас демократия тоже!![]()
Я верю!Неужели ещё остались те кто верят Порошенко и ТД?
Мелочь есть? А если найду?какие бабосики? а ну покажи )