Семен Семенченко
3 ч.
Спостерігаючи зараз за медійною компанією розгорнутої штабом БПП перед другим туром виборів згадую 2017 рік. Блокаду торгівлі з окупантами. Пам'ятаєте що кричали з усіх телеекранів і навіть прасок про Блокаду і про нас?
- Україна замерзне
- В Україні відключать світло
- Промисловість впаде
- Буде енергетичний колапс
- Гривня виросте до 60
- Всі шахтарі підуть в бойовики
- Вибухнуть атомні електростанції
- Семенченко робить Блокаду «на гроші Кремля».
- Семенченко робить Блокаду «на гроші
Курченка».
- Семенченко робить Блокаду «на гроші Коломойського».
Минуло два роки. Усе. Не просто щось. А УСЕ виявилося брехнею. Що до Семенченка то через рік він дав свідчення в генеральній прокуратурі. І де мої міфічні злочини? Чому ж я не притягнутий за них до відповідальності?
Тому що мародерам вірити НЕ МОЖНА. Брехня - це їх природне середовище проживання. їх головна зброя - страх що буде ще гірше ніж зараз. І налякавши українця вони раз за разом приходять до влади і продовжують розпродаж України. У всіх цих криках - бажання залишитися біля годівниці, уникнути покарання за все що вони творили всі ці роки. І у них. І у їх дармоїдів, шісток і слуг. Шкода тільки тих хто щиро вважає відсторонення Порошенка від влади кінцем світу. Тепер я розумію як після смерті Сталіна накладали на себе руки люди. Від страху що після зникнення «Бога» життя не має сенсу.
Страх - головна зброя мародера. Тому не бійся. Аналізуй. І тільки потім роби вибір. Він може бути будь-який. Але ТВІЙ.