Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

За кого ви проголосуєте на виборах Президента України у другому турі 21.04.2019?

За кого вы проголосуете во 2 туре 21.04.2019?

• Зеленський Володимир Олександрович

Голосів: 599 44.5%
  • Порошенко Петро Олексійович

Голосів: 746 55.5%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    1345
  • Опитування закрито .
Статус
Тема закрита
:рл:

шо ты мелешь?:D

Госпди, да всем ***** зе с коломойским!
Братство мошенников и аферистов только за них.

Или ты мож какое видео смотрел?
Как от скоро, придут чесные и усех посодют? :D

угу.. поэтому сплотимся стройными рядами вокруг честного витязя всех наших побед - ПАПа:D:кручусь:

Дуже радий, що моя скромна персона викликає в тебе такий інтерес.
До речі, а чого ти не відповзаєш від компа? За скільки продаєш Батьківщину сцикливому наріку?
Хоч я і пенсіонер, але не сиджу біля компа...
Та й не займаюся агітацією за когось із кандидатів. Лише спростовую фейки, розповсюдженням яких займаються такі запроданці, як ти, на користь олігарха Порошенка. Я проти олігархічної влади в Україні, яка призведе до руйнації держави...

Хоч я і пенсіонер, але не сиджу біля компа...
З мобіли строчиш херню?
Я проти олігархічної влади в Україні, яка призведе до руйнації держави...
І тому дупу рвеш за маріонетку олігарха Бєні?

d3chbj.webp

Сразу было понятно, еще когда он сказал про «впихивание» ОРДЛО на правах автономии, ну и когда вся кремлядь в едином порыве поддержала Голобородько.

ну и немножко о "нас попросили" ))

Не тупые сразу поймут истинные причины поддержки Зеленского в ***лостане...

З мобіли строчиш херню?
І тому дупу рвеш за маріонетку олігарха Бєні?
Звідки ці фантазії? Бажане за дійсне... Тим більше ти навіть не знаєш, що Бєня не є олігархом, бо аж ніяк не представляє владу в Україні. Натомість, найбагатшим Президентом в Україні є Порошенко, який за роки президентства в рази збільшив власні статки і залишився власником своїх чисельних фірм. Хоча прийшов до влади пообіцявши розділити бізнес та політику.

По моему, ничего так не толкнет голосовать за ПАП,
как ВАЗ и коломойский.

:)

Увидишь.. кстати, предварительно - прямо на дебатах.:D
Только- не дай Бог решат разыгрывать кровавый сценарий.
Я бы на стадионе вообще - отменил ***** сборище тысяч людей.

Только- не дай Бог решат разыгрывать кровавый сценарий.
Вже запіздно. Бо, усі силові структури натепер підпорядковані гаранту Конституції і це буде повний крах Порошенко з ймовірними дуже поганими наслідками для Порошенка.

Никакого бах не было. Все соцопросы говорили о ВАЗе в первом туре, поэтому Порох и сражался с Юлей, что бы выйти во второй тур.

и именно поэтому на всех каналах пороха все правильные политологи в один голос кричали о виртуальности рейтинга Зе, мол все это фигня, люди одумаются и проголосуют за других, а щас это все по-приколу, не серьезно ибо он виртуальный кандидат, бла-бла-бла ))

Чуваки просто недопоняли понятие "антирейтинг"...

Залишусь тільки я! Як Порошенко замість України будує «Рошен»
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Добро пожаловать в ЗЕлоленд, граждане Украины. Произошло то, о чем я и говорил еще до первого тура выборов. Кто-то тут носик крутил и надувал щечки, мол не будет этого. Получите, не скачите!

Суд признал незаконной национализацию "ПриватБанка"
Согласно решению Окружного административного суда Киева, договор купли-продажи акций "ПриватБанка", заключенный между бывшими акционерами банка и государством, признан недействительным.
Больше читайте тут:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Блін, а до чого тут "Зелоленд". От, поясни мені, будь ласка? Чи не Порошенко ще залишається президентом України? :іржач:

Но это же медведчуковская контора. :рл:
Ну, якби ти спростував хоча би один факт із наведеного в цій публікації? :іржач: Хоча би декілька:
1. Чи не залишився власником свого бізнесу Порошенко?
2. Чи не збільшив у рази власні статки Порошенко за роки перебування на президентській посаді?
3. Чи не є Порошенко найбагатшим президентом за усю історію незалежної України?
Чекаю пояснень...

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу