Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

За кого ви проголосуєте на виборах Президента України у другому турі 21.04.2019?

🔴 23:27 Повітряна тривога в Харків.обл.

За кого вы проголосуете во 2 туре 21.04.2019?

• Зеленський Володимир Олександрович

Голосів: 599 44.5%
  • Порошенко Петро Олексійович

Голосів: 746 55.5%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    1345
  • Опитування закрито .
Статус
Тема закрита
  • 🔴 23:27 Повітряна тривога в Харків.обл.
Враньё. Телефонного права давно уже нет в таких масштабах, как было раньше.
Следствие полиции осталось со всеми проблемами до майдана, суды же будут рформированы по плану.

да-да, ну-ну, само-собой и яркий пример суда по Савченко в субботу в Броварах и суды по ночам годок назад ))

Говнопольский с кривым каналом обосрались.. Как же так, как же так:кручусь:
Ну чего мне этот хитрожопоспелетенный Ганопольский всегда чем то попахивает...:D

У меня золотая медаль, красный диплом по радиотехнической специальности в ХНУРЭ, научные публикации и 20 лет стажа работы в области радиотехники и IT.
Кто ты, о, светоч мирового разума, что попыталась оценить уровень моего интеллекта?

о, коллега! ))
У меня 3 красных диплома (два из них ХНУРЭ - бакалавр + магистр), научные публикации и в ИТ я до сих пор ))

Но, давеча, ты называл меня тупым идиотом и дауном ))

Не, савсэм не показатель сии рыгалия! :D

ви не відповіли на моє питання, пане Володимир.
невже це саме штаб чорного піару Порошенко, змусив зеленського спочатку визвати на цю "дуель" на аналізах, налажати з датами, лікарнею та лікарем, а потім переховуватися від повторних аналізів?
зеленський що, підпорядковується штабу чорного піару Порошенко, чи що його змушує, замість раз і назавжди закрити питання з наркозалежністю тікати від ним же запропонованого порівняння? що змінилося з часу проголошення тези, що Україна заслуговує на тверезого і не наркозалежного президента? Вже не заслуговує, чи що?

может фатит уже "пісяти"? ))

Лучше напару с кумом заняться посадкой Свинарчуков, Семочков, Насировых, брюликовых, Трухановых, Штепов и прочих, прочих, не?
Таки "писять"? ))

А вдруг поверят еще раз виборці? :іржач:

Не, савсэм не показатель сии рыгалия! :D

Ведёшь себя ты как долбоёб с одной извилиной на жопе, так что в красные дипломы не то, чтобы верится с трудом, а не верится вообще.

Верю...потому что Порошенко сказал-сделал...сказл-сделал...мужик.
А зе что?Ляпнул-спрятался не сделал.
Ляпнул скрылся не появился.
Мудак он)

Це у вас такий жарт? Чи може це сарказм?

Я этого херОлешка не смотрю Уж звыняйте
Зря. Я тоже воспринимал его как шпанюка. Но после ролика, где на него наезжали толпой Добкин, Кива, Саакашвили и прочее зажравшееся быдло, я его зауважал. Парень отлично держит удар.

ви не відповіли на моє питання, пане Володимир.
невже це саме штаб чорного піару Порошенко, змусив зеленського спочатку визвати на цю "дуель" на аналізах, налажати з датами, лікарнею та лікарем, а потім переховуватися від повторних аналізів?
зеленський що, підпорядковується штабу чорного піару Порошенко, чи що його змушує, замість раз і назавжди закрити питання з наркозалежністю тікати від ним же запропонованого порівняння? що змінилося з часу проголошення тези, що Україна заслуговує на тверезого і не наркозалежного президента? Вже не заслуговує, чи що?
Подивіться це відео. Якщо завтра Вас хтось звинуватить у тому. що Ви наркоманка Ви підете здавати аналізи?
У мережі викрили "наркомана" Зеленського: опубліковано відео

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Якщо завтра Вас хтось звинуватить у тому. що Ви наркоманка Ви підете здавати аналізи?
Якшо я намагаюсь зайняти важливу посаду і мене хтось звинуватить, я здам. Я не бздю результатів, на відміну від мразоти Зеленського.

Подивіться це відео.
Де відео? Намагаєшься виправдати потвору?

я не совсем понял про "вигаданому для зручності та вигоди бізнес-проекті АТО (ООС)..."
о

Всё, как я и говорил ранее, пиздежа дохуя, а конкретики НОЛЬ целых ХУЙ десятых. Ни о чём вообще.

Залізні аргументи! Лічі, ти мені здавався розумнішим. А зараз зкотився до сумного троля.

У мережі викрили фейкове "зізнання" кандидата в президенти України і шоумена Володимира Зеленського про те, що він нібито вживає наркотики.

Відповідне відео з'явилося на сторінці користувача з ніком "КочєґаR" у Twitter. Так, за допомогою монтажу та "склеювання" окремих фраз у мережі створили ролик, у якому Зеленський нібито говорить: "Я дійсно нюхаю наркотики".

Насправді політик на запитання про вживання "стимуляторів" відповів негативно, про що свідчить відео без монтажу.

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу