Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

За кого ви проголосуєте на виборах Президента України у другому турі 21.04.2019?

За кого вы проголосуете во 2 туре 21.04.2019?

• Зеленський Володимир Олександрович

Голосів: 599 44.5%
  • Порошенко Петро Олексійович

Голосів: 746 55.5%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    1345
  • Опитування закрито .
Статус
Тема закрита
А якщо його там впіймають і аналізи силою візьмуть?
Ні, на такий ризик Зеленський не піде.
Так там же ніякого впливу ані Порошенка, ані Віталіка Кличка, ані їх куміра та поплічника Фірташа. :іржач:

Муз пауза, глубокомісленная...

Любители Петрухи, объясните, как так, что Медведчук получил санкции от США из-за агрессии России в Украине, а у нас Медведчук покупает 112 канал, нефтепровод, расширяет бизнес. У Пети чего там, с мозгами вообще клиника... Да и СБУ подчинена Пете. Разных там певичек, за концерты в Крыму вносят в списки, а Медведчука (с недвигой и бизнесом в России, Крыму) типа не замечают.:D
А вот пан медведчук бидкается, что его зобижають украинские банки из-за санкций США.
Zoya Shu/112.ua
Голова Політради партії "Опозиційна платформа – "За життя" в ефірі програми "Мага" на телеканалі "112 Україна" розповів, скільки втрачає через санкції США.

"Тут навіть не обчислюється гривнями або доларами. Тут обчислюється моральним станом і рядом обмежень. Це доходить до маразму. Наприклад, у мене санкції полягають в тому, що повинні бути заморожені мої активи, мої рахунки в США. І мені заборонений в'їзд в США. Але навіть в ті часи, коли мені треба було по службі їздити в США, я не любив туди їздити. Це не хвастощі, я просто не любив далеко – більше 3-4 годин – літати. На рибалку на Камчатку мене запрошували часто, але далеко летіти. Мені це не дуже підходить. Активів у мене там ніколи не було, рахунків – ніколи", - сказав він.

"Але ж маразм полягає в іншому. Коли в українському банку, де у мене рахунки або рахунки моїх організацій, де я є власником, мені кажуть, що мені треба закрити рахунки, тому що у мене американські санкції... Я кажу: "Так, американські, але в Америці. А ми в незалежній Україні". В суверенній Україні, в правовій державі. А у наших банків є коррахунки в американських банках. І вони бояться штрафних санкцій з боку американців, якщо вони будуть співпрацювати, а це співпраця в плані фінансового обслуговування людей, які потрапили під американські санкції. Це хіба не маразм? Американський маразм нехай буде – це їхня біда. Це їхня проблема. Але чому я, громадянин суверенної держави, повинен страждати від наших українських юридичних державних і приватних банків тільки тому, що хтось ввів санкції там? Чому? Це і є свідчення того, що ми знаходимося під зовнішнім управлінням США, і вони що хочуть, то і роблять. І тому одне з політичних завдань, які я ставлю, – це скасувати і покласти кінець будь-якому зовнішньому управлінню, яке буде в майбутньому і є сьогодні на території України", - зазначив представник "Опозиційної платформи - За життя".
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

А у нас не трогали медведчука по двум причинам:
1) юридически не за что,
2) нужен был как канал связи с ***лом.

18й год...

bjj9hj.webp

- Вася, ты путина на бигборде с Порошенко видишь?

- Нет...

- И я нет...А он есть...

Важно, что "никогда бы не проголосовали" за Зеленского - 20,8%; за Порошенко - 50,8%.
Оце найголовніше... Тепер буде нормальним голосування: За Зеленського 51%, за Порошенка 21%.

Зеленский, без сомнения, ВЫПОЛНИТ свои предвыборные обещания! Он уже в роли кандидата показал свою ВЕДУЩУЮ роль в подготовке до дебатов. Думаю, там будет ОЧЕНЬ интересно...

Ну, я тоже не особо верю, что он не знал. Скорее закрывал глаза.

Ага, ****и каломойского писали ему письма, а он еще и на проценте сидел, при этом НАБУ, независимый от Порошенко орган, саботировали расследования.

Ray
5 ч. ·
Порошенко в обход СБУ вел переговоры с Путином, через Медведчука, курировала его перелетами АП Порошенко - Генерал СБУ Вовк высмеял поручение Порошенко к СБУ запретить Медведчуку летать в Москву. Генерал до 2015г контролировал Минские переговоры находясь на службе.

А вот пан медведчук бидкается, что его зобижають украинские банки из-за санкций США.

А у нас его не трогали медведчук а по двум причинам:
1) юридически не за что,
2) нужен был как канал связи с ***лом.

Ага, особенно умиляет, что он бидкается на своем канале, который купил при Порошенко и содержит на деньги, зарабатываемы на продаже Украине диз топлива из России, при этом прокрутив очень мутную схему приватизации украинского нефтепровода.
Для тех в танке - штаты наложили на него санкции за агрессию России в Украину. А Украина этих оснований не нашла и т.д. :D
Да и канал то связи паршивенький оказался. Вчера Петю спросили, мол что за дурость, Украину в России представляет Медведчук, но при этом выступает на стороне России. Петя выдал экспромт - "спрошу у СБУ по этому вопросу" :D

Ray
3 ч. ·
Порошенко сдает мочу в глаза своим избирателям.
Вчера Порошенко слезно заявлял, что прекратит назначать своих друзей во власть, а сегодня назначил своего родственника главой Одесской области, вместо отказавшегося фальсифицировать Выборы Степанова - Эксперт

Ага, ****и каломойского писали ему письма, а он еще и на проценте сидел, при этом НАБУ, независимый от Порошенко орган, саботировали расследования.

На самом деле НАБУ ничего не саботировало. Ну, нельзя же все утверждения журналистов воспринимать как установленный факт.

Соцопрос второго тура: Зеленский в 2,5 раза опережает Порошенко

Реформы...

Наркоман, ссыкло и брэхло!

Расследование СМИ подтолкнуло НАБУ вызвать на допрос соратника президента Кононенко

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу