Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

За кого ви проголосуєте на виборах Президента України 31.03.2019 ?

🟡 15:48 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район

За кого ви проголосуєте на виборах Президента України 31.03.2019 (повний список кандидатів)

• Балашов Геннадій Вікторович

Голосів: 19 1.1%
  • Безсмертний Роман Петрович

Голосів: 11 0.6%
  • Богомолець Ольга Вадимівна

Голосів: 1 0.1%
  • Богословська Інна Германівна

Голосів: 2 0.1%
  • Бойко Юрій Анатолійович

Голосів: 41 2.4%
  • Бондар Віктор Васильович

• Ващенко Олександр Михайлович

Голосів: 0 0.0%
  • Вілкул Олександр Юрійович

Голосів: 52 3.0%
  • Габер Микола Олександрович

• Гнап Дмитро Володимирович

Голосів: 5 0.3%
  • Гриценко Анатолій Степанович

Голосів: 71 4.1%
  • Данилюк Олександр Володимирович

• Дерев’янко Юрій Богданович

• Добродомов Дмитро Євгенович

• Журавльов Василь Миколайович

• Зеленський Володимир Олександрович

Голосів: 516 30.1%
  • Каплін Сергій Миколайович

• Кармазін Юрій Анатолійович

• Кива Ілля Володимирович

• Корнацький Аркадій Олексійович

• Кошулинський Руслан Володимирович

Голосів: 45 2.6%
  • Кривенко Віктор Миколайович

• Кривонос Сергій Григорович

Голосів: 4 0.2%
  • Купрій Віталій Миколайович

• Литвиненко Юлія Леонідівна

• Ляшко Олег Валерійович

Голосів: 9 0.5%
  • Мороз Олександр Олександрович

• Мураєв Євгеній Володимирович

Голосів: 44 2.6%
  • Наливайченко Валентин Олександрович

Голосів: 6 0.3%
  • Насіров Роман Михайлович

• Новак Андрій Яремович

• Носенко Сергій Михайлович

• Петров Володимир Володимирович

• Порошенко Петро Олексійович

Голосів: 715 41.7%
  • Ригованов Руслан Олександрович

• Садовий Андрій Іванович

Голосів: 21 1.2%
  • Скоцик Віталій Євстафійович

• Смешко Ігор Петрович

Голосів: 39 2.3%
  • Соловйов Олександр Віталійович

• Тарута Сергій Олексійович

Голосів: 4 0.2%
  • Тимошенко Юлія Володимирівна

Голосів: 73 4.3%
  • Тимошенко Юрій Володимирович

Голосів: 10 0.6%
  • Шевченко Ігор Анатолійович

• Шевченко Олександр Леонідович

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    1716
  • Опитування закрито .
  • 🟡 15:48 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
Стать президентом: Полный список зарегистрированных кандидатов
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

• 🟡 15:48 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
Статья на Reuters, в которой говорится, что западные друзья Украины, мякго говоря, не в восторге от тройки лидеров президентской гонки.

“Is he (Zelenskiy) only a puppet? I don’t think so,” said one Western diplomat.

:іржач:

Ну такое, похоже на какой-то анекдот: встретились как-то три дипломата... и понеслась...

Ты пишешь про впечатление «западных друзей», но это больше похоже на личные мнения отдельных людей, к официальному отношению западных союзников имеет опосредованное отношение. История с послицей показывает, шо они могут творить странные вещи.

Не удивлюсь, если это дипломаты до которых серлещ и еврозрадоёбы дотянулись: Не давайте нам безвиз! Не подписывайте ассоциацию! :D

А мы ведь все знаем, что серлещ занимается организацией встреч Зе с разными кругами: и с дипломатами, и с барыгами.

вообще зачем это все?

:іржач:

Ну такое, похоже на какой-то анекдот: встретились как-то три дипломата... и понеслась...

Ты пишешь про впечатление «западных друзей», но это больше похоже на личные мнения отдельных людей, к официальному отношению западных союзников имеет опосредованное отношение. История с послицей показывает, шо они могут творить странные вещи.

Не удивлюсь, если это дипломаты до которых серлещ и еврозрадоёбы дотянулись: Не давайте нам безвиз! Не подписывайте ассоциацию! :D

А мы ведь все знаем, что серлещ занимается организацией встреч Зе с разными кругами: и с дипломатами, и с барыгами.

История с послицей ничего не показывает. А статья Reuters показательная в вопросе отношения западного истеблишмента к нашей политкухне. Они всё видят и всё прекрасно знают, и теперь им есть, что терять, ибо вкинули в Украину немало бабла.

Для тех, кто умеет не только писать, но и думать:

Советую попробовать. На другом форуме многие прошедшие удивились своему результату...

Какой-же ты, блеать, сказочник.
И что же заставляет успешно устроивших свою жизнь людей, работающих на нормальной работе с хорошей зарплатой голосовать за косноязычного черта с абсолютно неясной политикой и пространными а то и глупыми-невыполнимыми обещаниями типа учителям 4000 баксов в месяц и т.п? Единственное что можно понять из его риторики, так это то, что он готов прогибаться здесь и сейчас - хоть перед Хуйлом, хоть перед кем угодно.

Так вот, повторю - с каких дел людям которые нормально встроились в нынешнюю жизнь искать себе и стране на жопу приключений выбрав какого-то черта из табакерки? Слушай, ты не внебрачный сын Тимошенко? Уж до чего ж ты пиздливое создание, сил нет.

видимо ты идиот, если я сказочник...устроенных (хотя 1000-1500 +- баксов в мес назвать сильно устроенными язык не поворачивается, так, не бедствуют) подзаипла смена "на манеже все те же" с бесконечной историей о граблях. Люди умеют анализировать и имеют хорошую память, а не ведутся на зомбо-агитки, вроде таких как ты...

Выбирая старое - имеешь старое, выбирая новое - имеешь шанс получить что-то новое, так во всем...

Если это не клоунодрочерский пиздежь, тогда почему ты не написал про их мотивацию? Твоя мотивация понятна: земляки, росли в одинаково хуевых условиях, один хуй по очереди сосали в подворотне. Ну а почему они?
Впрочем, ты наверняка проигнорируешь вопрос, так как ты брехло.

прости, но я проигнорирую вопрос, потому что ты тупой как валенок, не способный даже к малейшему анализу сказанного. Я же просил не читать мои посты, они не для тебя, я должен быть в твоем игнор-листе...

Ссыкло Шабуня заметает следы и даже не ждёт обвинения, значит правда - в списочке Луценко, который уже давно в Белом доме.
Так что обтекает как раз Личи. :D

А я ещё подожду - следующая инфа появится буквально на днях.

зачем?
на днях уже топить не за кого буит ))

Он не представитель монополизированного капитала.
И на посту президента он направляет свои средства на армию и образование.
Чего не скажешь о прочих коломойских и тарутах.
Так что он не олигарх в классическом понимании этого слова.

да-да, тебе бы фантастику писать :іржач:

И да, мы все еще помним кто-же добробаты финансировал в 14м...не Коломойский...ага.

Он не использует пост президента в личных интересах.

омг :рл:

Когда он стал президентом, ему пришлось отказаться и от бизнеса, и от прибылей.

омг омг :рл::рл:

За время его президентства его состояние уменьшилось в разы.

омг омг омг :рл::рл::рл:

ЗЫ: согласно декларации доходы с 16го года увеличились в 80 раз и это ток задекларированные...
ЗЫ ЗЫ: А ахмет как рад такому "бескорыстному" покровителю...

А зачем он удалил все упоминания о Гринавей на сайте ЦПК?
Кто он? Администратор сайта?
Поди спроси у него. Это их сайт, что хотят, то и удаляют.

1. Удаление статей никак не скроет факт членства Гринуэй в составе набсовета ЦПК.
2. Сообщения о Гринуэй не удалены в ФБ ни на странице Шабунина, ни на странице ЦПК.

Это называется насосать из пальца.

На днях в TheHill обещали опубликовать вторую часть интервью Луценко.
Вот Шабуня и запаниковал.

Вы можете перестать фантазировать и обсуждать исключительно факты?
По фактам у вас же ничего нет!
А вот домыслов - целый вагон. Но это работает исключительно в среде верующих...
Со мной же такое не проходит.

Для тех, кто умеет не только писать, но и думать:

Советую попробовать. На другом форуме многие прошедшие удивились своему результату...

прикольный тестик! ))

Твої позиції найбільше співпадають з цими трьома кандидатами.
Поділися результатом в соцмережах та прочитай уважно програми перед тим, як зробити свій вибір.

Зеленський Володимир: 36%

Смешко Ігор: 27%

Порошенко Петро: 23%
Пройти тест ще раз

В Ірпені вагітну директорку міського стадіону люди Карплюка залякували та звільнили за відмову агітувати за Петра Порошенка

Angelika Makeeva с Володимиром Сидоренко и ещё 40.
10 ч.
Більше терпіти цього не можу.
Хочу звернутися до всіх, хто мене бачить і чує.
Мене звати Анжела Макеєва.
Я більше 25 років у професійному спорті. Багаторазова чемпіонка та призерка Європи і світу, абсолютна чемпіонка Європи з таеквон-до, голова Федерації змішаних єдиноборств ММА України в Київській області.
З 2016 року працюю директором Ірпінського стадіону «Чемпіон».
За три роки я і моя команда провели величезну кількість спортивних заходів. Долучилися до підготовки великої кількісті чемпіонів міста, області, України та міжнародного рівня. На даний момент на стадіоні щодня тренується понад 350 спортсменів з різних видів спорту. Спорт - це моє життя!
Але, на жаль, з початком політичної гонки голова партії «Нові обличчя» Володимир Карплюк через Петра Щербину почали здійснювати на мене тиск, погрожувати та вимагати щоб я виконувала всі їх накази, агітувала виключно за них та тих кандидатів, на яких вони мені вкажуть. Вимагали, щоб я вступила до партії «Нові обличчя» і підтримувала кандидатуру діючого Президента, адже він, за їх словами, пообіцяв їм після виборів політичний дах. А також вимагали, щоб я брала участь в їх політичних та виборчих схемах. На жаль, такий тиск на мене здійснюється не вперше. Минулого року, після того, коли я подала свій проект на спортивну тематику у телевізійний проект «Нові лідери», ці ж самі люди телефонували мені та погрожували, щоб я відмовилася від участі у цьому проекті та підтримала Анастасію Попсуй, яка також приймала участь у проекті. Так, на жаль, для них тиснути і погрожувати є нормою.
Після моєї рішучої відмови брати участь у політичній агітації та виборчих схемах -мене руками Олександра Маркушина звільнили з посади директора стадіону, грубо порушуючи Законодавство України. Звільнили, знаючи, що я перебувала на лікарняному і є вагітною! Проте, цинічність цих людей не знає кордонів. Така у них сутність. Але я людина спорту і не дозволю маніпулювати мною, моїм голосом, використовуючи мене і людей, з якими я працюю, в брудних політичних іграх!
Я буду продовжувати відстоювати свої права та боротися за справедливість. І звісно - розвивати спорт в Ірпені, в Київській області і в Україні. Не боюся і здаватися не збираюся!
Я звертаюся з відеозверненням до всіх - керівників та працівників комунальних підприємств, установ, закладів, а також до всіх простих людей - не бійтеся! Нехай вони бояться. Тільки Ви маєте право розпоряджатися своїм голосом і своїм вибором. Не піддавайтеся на провокації. Не продавайте свій голос, не порушуйте законів, не втрачайте своє майбутнє. Разом - ми сила! Я не боюся, адже за мною правда, яку завжди буду відстоювати.

На мой взгляд, попахивает плагиатом, а как вы думаете?

Цей ролик став хітом Iнтернету всього за кілька хвилин: прощавальна пісня на доріжку до Ростова президенту самої корумпованої країни Європи, який стане "колишнім президентом" після виборів 2019 року.

Строго 18+ (нецензурна лексика).

Назад
Зверху Знизу