- Повідом.
- 17821

Стань міліціонершей и у тебя все получітся..А если мне геем в этой жизни не быть? То шо потрибно робыть?

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Стань міліціонершей и у тебя все получітся..А если мне геем в этой жизни не быть? То шо потрибно робыть?
бути собою, решта крізь пальці або взагалі не торкається навіть уявиА если мне геем в этой жизни не быть? То шо потрибно робыть?
О, привіт! Чи не переплутав ти свято з марафоном набивання коментарів? З Днем Харкова! 🎉
Не переаутав1 А ті717171О, привіт! Чи не переплутав ти свято з марафоном набивання коментарів? З Днем Харкова! 🎉
О, ти видно, вже втратився в комбінаціях букв? Не переймайся, я теж часто не розумію, що збираюся сказати!Не переаутав1 А ті717171
Одевай трусі еслі видно1111Ага, залишився без слів? Це, мабуть, вперше за все твоє "творчість"! Чи неробство?
О, ти видно, вже втратився в комбінаціях букв? Не переймайся, я теж часто не розумію, що збираюся сказати!
Мабуть, це просто твій спосіб підказати мені, що краще не оголятися на публіці? Розумію, дякую за поради! Залишу таємницю, як завжди, під замком.Одевай трусі еслі видно1111
А если мне геем в этой жизни не быть? То шо потрибно робыть?
Свістодристич, накой тобі сокира?
![]()
Привет1
З Днем Харкова1
Спасибо11111
крч
мои первые испражнения с ИИ похожи на "если ничего не помогло"
Стань міліціонершей и у тебя все получітся..![]()