Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Искренние борцы с либерастией = лучшие тайные агенты ФСБ...

Статус: Офлайн
Повідом.: 11023
Тайные в том смысле, что они сами не догадываются, что они работает на ****у... Само это слово пришло к нам из Москвы и означает презрение к либерализму, а значит симпатию к диктатуре в той или иной мере.

амо это слово пришло к нам из Москвы и означает презрение к либерализму
а може, ци ти, єбанута потвора, прийшла до нас з москви?
21821935n.jpg
Liberalismus_(book).webp

Знакомтесь, это один из здешних лидеров борьбы с либерастией...:ги:
і саме тому ти генеруєш безліч безглуздих тем на ХФ? сам генеруєш, сам борешся, щоб наприкінці почати кидатися на користувачів форуму? ти - скажений щур... як би ти не рядився у "інтелігенти", твоє совкове бидлячество сиплеться з кожної твоєї шпарини, щур...

гифки-ККК-935547.gif

і саме тому ти генеруєш безліч безглуздих тем на ХФ? сам генеруєш, сам борешся, щоб наприкінці почати кидатися на користувачів форуму? ти - скажений щур... як би ти не рядився у "інтелігенти", твоє совкове бидлячество сиплеться з кожної твоєї шпарини, щур...
Наведи приклад моєї теми більш безглуздої ніж в середньому по ХФ? :ги::ги:

То може це пов'язане з особливостями "роботи" твого мозку??
звичайно, як же інакше... але одна є схожа риса - у єбонутого ТСа завжди і теми єбонуті, а створює він їх з однією лише метою: розводити **** у власних же темах.

звичайно, як же інакше... але одна є схожа риса - у єбонутого ТСа завжди і теми єбонуті, а створює він їх з однією лише метою: розводити **** у власних же темах.
Жалюгідне пояснення, голослівне, як для дорослої людини..:ги: А може ти і є маленький хлопчик, що тільки хоче виглядати дорослим??

Жалюгідне пояснення,
це не пояснення, тупий щур. це спостереження.
голослівне, як для дорослої людини
мені щось потрібно доводити тобі, тупий щур? ти хто взагалі ***** такий?
А може ти і є маленький хлопчик,
маніпуляція віком на рівні п"ятикласника. але мені щось ******и на твої жалюгідні спроби, бо всім навкруги вже очевидно, що ти єбонутий... а я молодий, так...кусай свої псоріазні лікті від заздрощів

це не пояснення, тупий щур. це спостереження.

мені щось потрібно доводити тобі, тупий щур? ти хто взагалі ***** такий?

маніпуляція віком на рівні п"ятикласника. але мені щось ******и на твої жалюгідні спроби, бо всім навкруги вже очевидно, що ти єбонутий... а я молодий, так...кусай свої псоріазні лікті від заздрощів
???? Якщо ******и, так постав в ігнор і забудь.

Назад
Зверху Знизу