4000 грн на місяць
чекаю в особисті меседжі
не чекайте ... я не зброя ... я жінка ..серйозна перевага жінки перед чоловіком - це інстинктивна здатність її часто, швидко і несвідомо вгадувати речі, до яких чоловік доходить тільки після тривалого глибокого роздуму...

с такой грамматикой жену не найдешь
мені більш подобаються вчителькі інозамної мови або фізики/математики.
я не винен що я русіфікований і намагаюсь від цього відійти. я роблю лише перші кроки на довогому лінгвістичному шляху. дякую за підтримку!

це інстинктивна здатність її часто, швидко і несвідомо вгадувати речі, до яких чоловік доходить тільки після тривалого глибокого роздуму...
звідки ви знаєте що зробили правильні висновки? я бачу що ви нестабільна в емоційному плані. свою пропозицію по відношенню до вас знімаю.

Жинок/жон нэ бувае забагато.
Знайшов одну...нэ зупыняйся ! Шукай другу и трэтю. Зробы якомога бильшэ жинок щаслывымы. :D
:D
але нажаль у Харкові дуже багато вато-жінок:рл:
до 80 відсотків.
немає бажання робити їх щасливими. хай краще хто інший.

SNrmx0kZV58.webp

Сложновато сейчас найти нормальную жену. Раньше было четко: любишь человека с деньгами - для тебя есть специальная прослойка людей, не жди там ничего хорошего.
А сейчас женщина маскирует свои желания: хочу миллионера, общающегося с моральными уродами, торгующими судьбами людей, но с человеческими качествами ботаника или наоборот, ботаника, но с достатком людей, которые таких ботанов уже в 10-ть лет обманывали на раз-два. И парят мозг мужчинам: ой, мразина, а где твои человеческие качества? или ой, Человек, а где твои капиталы на дерьме?
скоро конец свьета:кручусь:

Человек, а где твои капиталы
Программист? :))

человеческими качествами ботаника
Человеческие качества ботаника .... У меня в мозгу шестеренки заели.
Я смотрю, 90-е даром не прошли. Деньги=бандюга=урод ? Только такая логика?

Назад
Зверху Знизу