Статус: Офлайн
Повідом.: 17297
Повідом.: 17297
iдiот ...это как у Достоевского))
еще хуже)
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
iдiот ...это как у Достоевского))
а також справку про склад сiм*i,про доходи,документи на домоволодiння чи на квартиру,техпаспорт на автомобiль.а також обов*язково сумму грошей не менше нiж 2000 доларiв сшаМоже і так. Тому слід вимагати скан справки від псіхіатра перед першим побаченням.
Тому у нас така кількість розлучень тому що жінки не знають як тестувати чоловіків до шлюбу.Купить можно любую справку. На детектор его![]()
самий кращий тест то ноги на плечах...Тому у нас така кількість розлучень тому що жінки не знають як тестувати чоловіків до шлюбу.
Так це нотаріально при заключенні шлюбного договору.а також справку про склад сiм*i,про доходи,документи на домоволодiння чи на квартиру,техпаспорт на автомобiль.а також обов*язково сумму грошей не менше нiж 2000 доларiв сша
Ні, це в першу шлюбну ніч. До весілля заборонено!самий кращий тест то ноги на плечах...
пункт перший то антинаукова фантастикаТак це нотаріально при заключенні шлюбного договору.
А які справки від жінки?
1) Справка о назайманості від гінеколога.
2) Діплом проходження кілінарних курсів (красний діплом).

о времена, о нравы!(с)пункт перший то антинаукова фантастика![]()

так не про вас и речь...Так я вас ще не запрошував
Кто тот счастливчик?так не про вас и речь...

пункт перший то антинаукова фантастика![]()

з цього треба свiданiе i починать.якщо дамi сподобаеться то буде вона ваша навекiНі, це в першу шлюбну ніч. До весілля заборонено!
[/QUOTE]
ужосЯ до сих пор помню перекошенное лицо своего первого мужчины, когда сказала, что незаймана. А вы тут рассказываете.![]()

він взяв відповідальність за вас на все життя і зараз з вами?Я до сих пор помню перекошенное лицо своего первого мужчины, когда сказала, что незаймана. А вы тут рассказываете.![]()
я вважаю це хибний шлях який веде до страждання.з цього треба свiданiе i починать.якщо дамi сподобаеться то буде вона ваша навекi![]()
[/QUOTE]страждання неминучi полюбому)тому надо сделать сказку былью
він взяв відповідальність за вас на все життя і зараз з вами?
ищю жену. надоело адному. есть все

..а хрiн його знаНу шо
Как успехи?![]()

Нет конечно, я решила, что такой мужчина мне не нужен.