Статус: Офлайн
Повідом.: 15568
Повідом.: 15568
Срамота.Та я із жалості вам апаю

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Срамота.Та я із жалості вам апаю
Тємку 🥱🥱Срамота.![]()
а шо принца Темкой звуть???Тємку 🥱🥱
Принца звуть Принцом. А вот то, шо Анжела йому апає, можуть звать і Темкой.а шо принца Темкой звуть???
Та холєра його зна як того тс звать, а тємка - це отето униле карляканьє "ну вааазьмітє мєня" 🥱а шо принца Темкой звуть???
Принц Олександр другийТа холєра його зна як того тс звать, а тємка - це отето униле карляканьє "ну вааазьмітє мєня" 🥱
Шурік значить? Ну нормас.Принц Олександр другий
Це добре, нам більше залишиться!Товстенькі мене не возбуждають))
Навроді он когото возбуждає ага🥱Це добре, нам більше залишиться!![]()
У мене волшебні гарячі пальчікиНавроді он когото возбуждає ага🥱
На аві видно тіко гм.. жирнєнькі ляжки і якато шерсть 🤷♀️У мене волшебні гарячі пальчіки
Це 2 признака каміна грелкіНа аві видно тіко гм.. жирнєнькі ляжки і якато шерсть 🤷♀️
Отакої....Це 2 признака каміна грелкі
И шо она могёт ?прынц заканчивай хней маяться. торопись приобрести
![]()
Шведы сделали куклу для ****а стоимостью 8000 $. Harmonia AI – это настоящий прорыв в области ****-индустрии.
Роблю припущення, що вона не їбе мізки, у неї не болить голова, вона не втомлюється - тільки встигай підзаряджати!И шо она могёт ?
но борщ не сварит я так думаю .Роблю припущення, що вона не їбе мізки, у неї не болить голова, вона не втомлюється - тільки встигай підзаряджати!![]()
Але і тушонку з паштетом не жере. Економія!но борщ не сварит я так думаю .
Роблю припущення, що до Черрі 2000 (фільм 1987р) їй як до Києва рачки)Роблю припущення, що вона не їбе мізки, у неї не болить голова, вона не втомлюється - тільки встигай підзаряджати!![]()