Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

ищу фотографии из 90х - лотки с кассетами + Весна 212

• Автор теми Автор теми allen
  • Дата створення Дата створення
вот и все... ну диджеи девяностых использовали винил из за легкой манипуляции с треками и их скоростью... на СДЖей это уже делал процессор, а диджей лишь кроссфейдил ну и использовал свою фонотеку... сейчас же - можно на компе писать музыку прямо на выступлении... но соглашусь, да - качество звука на виниле слабопередаваемое...

До сих пор не знаю, где люди доставали SNC
SNC появились в ссср в конце 80-х, перекочевав в самое начало 90-х (вместе с Sound Breeze). Тогда совок закупил их небольшую партию и реализовывались они по распределению на предприятиях по госцене 9 рублей за штуку. Их было настолько мало, что на рынки и к перекупам они почти не попадали, сразу находили своего конечного владельца. А потом и сама Сода Ника накрылась японской ****ой и стала почти легендой.

Вініл тут також є. Платівки в Бедрьонці по 40-50 zł, а програвавачі в магазинах електроніки від 100. Так, я знаю що є аудіофіли, які вважають, що вініл кращий і не визнають "бездушну цифру", але я в упор не розумію "usb-грамофони" по 100zł, що підключаються до компа і чим це не "бездушна цифра"?:confused::D

Тут не якість звуку вирішує а перфоменс.
Не всі розуміють відчуття, коли ти купуєш платівку. Її розмір з крутою поліграфією, всілякі бонуси як то вкладиші чи кольоровий диск, відчуття коли ти музику можеш тримати в руках. Відчуття коли ти бачиш як музика механічно відтворюється і в такій високій якості.

Молодь дуже підхопила цей тренд.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

папа рассказывал: в московском универмаге "выбросили" кассеты Денон (год 86й): очередь была человек пятьсот, отпускали по блоку в руки, за 50 рубасов за блок...
Не 90, не? В то время советская МК-шка стоила, емнип, 6 рублей за штуку, а японцы - 9 рублей.

вот и все... ну диджеи девяностых использовали винил из за легкой манипуляции с треками и их скоростью... на СДЖей это уже делал процессор, а диджей лишь кроссфейдил ну и использовал свою фонотеку... сейчас же - можно на компе писать музыку прямо на выступлении... но соглашусь, да - качество звука на виниле слабопередаваемое...

Я можу значно більше розповісти. Чому вініл обирали і тп. :D. Моє покоління (00-10 років) було саме самим вініловим у Харкові.
Там не в якості справа, а в фетіші. ДіДжей це артист.
На той момент вініл вражав. А ЦД - ніякого перфоменсу не додавав.
У теперешні часи, коли програвачі стали цілими потужними мікс станціями - ЦД повністю зник як не конкурентний. Вініл лишився як вузьконаправлений фетіш. Вініл завжди лишається :)

Також варто розуміти що вініловий діжей - то Майстер! Вініл вкрай складно зводити. А ЦД і тим паче мп3 - то вже любий може звести, особливо пряму бочку, там навіть кнопка синхронизації вже є :рл:

Лан, то такоє.

Цікаво те що зараз вініл знову стає популярним дуже. Запомнітє етот твіт (с)

Був у батька колись такий красень.
Для мене це найкрасивіший аудіо пристрій на всі роки напевно :)

7fb46f91e4578505bd.webp

Неперевершиний дизайн!

SNC появились в ссср в конце 80-х, перекочевав в самое начало 90-х (вместе с Sound Breeze). Тогда совок закупил их небольшую партию и реализовывались они по распределению на предприятиях по госцене 9 рублей за штуку. Их было настолько мало, что на рынки и к перекупам они почти не попадали, сразу находили своего конечного владельца. А потом и сама Сода Ника накрылась японской ****ой и стала почти легендой.

Спасибо, познавательно!

Не 90, не? В то время советская МК-шка стоила, емнип, 6 рублей за штуку, а японцы - 9 рублей.
нет, точно 86-87... и они были импорто-адаптированными, т.е. там были надписи на русске... но, может, цену я и "занизил" сорри

нет, точно 86-87... и они были импорто-адаптированными, т.е. там были надписи на русске... но, может, цену я и "занизил" сорри
Нопоняточка вышла, да :). 90 - я имел в виду не год, а цена за блок кассет: 9 р. * 10 шт. = 90 савецких ржублей :).

Прикольно... И на чём их слушают?

Вот тут можно и кассет можно накупить

где ты там видишь рукоятки усилителя?
техника такого класса всегда была без усилителя, это же не Маяк .
непонятно, зачем тогда такой большой корпус... ну в ВХС - понятно: там лентопроятжный механизм... а тут?

супер! а почему он не двукассетный? там и усилитель был встроен?

То дуже крута дека була, навіть не для свого часу а взагалі.
Зараз вони продаються по штукі баксів і вище.

Без підсилювача. Тільки дека, з сквозним каналом, трьома головами, купйо моторів, повністю логічним керуванням і тп.

Дуже красивий :)

непонятно, зачем тогда такой большой корпус... ну в ВХС - понятно: там лентопроятжный механизм... а тут?

Корпус по перше мав стандарт для зручного розташування, по друге

675b2508836555f280e.webp

Це була передова машина.
Він по паузах вмів треки рахувати, автоматичні режими підтримував. І по запису був дуже навернутий.

ну сделали бы двухкассетный... а так да!:клас:

Двокасетний - то не професійно.
Такого рівня двокасетний коштуватиме як три трьошки радянські :D

Взагалі двокасетніки - то як фотоаппарати мильниці. Барахло для масмаркета.

Назад
Зверху Знизу