Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Исчезнувшие юзеры ХФ

• Автор теми Автор теми Мясник
  • Дата створення Дата створення
Дык и здеся я.Картинки смотрю.Вот.:курю::курю::курю::курю:

я не пропал. спасибо за волнение ХФ:)

привет форуму, я не исчез, скоро наведаюсь. спасибо!

меня кто то упоминал тут

Какая приятная неожиданность, ХФ обо мне помнит. Прямо неловко себя чувствую, что долго не заходил. Но, таке життя. )))
Буду наведываться.

за Беню топишь?:D
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Ткнем тебя опять носом графИнна соврамши

У 1989 році в середовищі української діаспори Канади почала свою діяльність компанія “Міст” зі штаб-квартирою в Торoнто (Канада), з метою організації в країнах проживання української діаспори потужної, дієвої структури для підтримки співвітчизників в Україні, створення за кордоном різноманітних осередків, навколо яких гуртуватимуться українці та налагодження культурних та бізнесових зв’язків між Україною та країнами світу.

Реалізовуючи головне завдання – поєднати діаспору із співвітчизниками на батьківщині – компанія за роки активної діяльності зуміла побудувати мости, які з’єднали людей, організації, країни.

Сьогодні “Міст” є безперечним лідером на ринку Канади, США, Австралії з доставки посилок, комерційних вантажів, грошових переказів, подарунків, гуманітарної допомоги тощо не тільки в Україну, але й Росію, Молдову, Білорусь, країни Балтики та Середньої Азії. Щороку послугами компанії користуються сотні тисяч клієнтів з багатьох країн світу.

Підприємства, об’єднані в міжнародну корпорацію “Міст”, працюють в Канаді, США, Австралії, Італії, Іспанії, Португалії, Німеччині, Греції, Польщі та в країнах Східної Європи. Загальна кількість представництв та філій корпорації на американському континенті становить більше 500, в європейських країнах – близько 250.

Поєднавши людей, ділові структури, континенти, корпорація “Міст” стала справжнім мостом, який забезпечує комплексний зв’язок, між українськими громадами всіх країн де працює корпорація.

А это шо - Бенькина контора?

Ты ШО не знаешь, что дурИнна только и умеет вякать шопопало?

А ХФ ещё активнее строем "ходит", чем раньше.

Смешно...
Мист-экспресс

Компанія «Торговий Дім «Міст Експрес» в Україні представляє інтереси міжнародної корпорації «Meest Corporation Inc.» та входить в одну з найбільших в Україні фінансово-промислову групу «Росан
СП «РОСАН»
ул. Зеленая, 147, м.Львов, 79035, Украина

Жив,спс,все некогда заходить

Не знаю кому я тут нужен) аж смешно стало) раньше я был подписан: hudognik. Короче тут еще) если что вот вк
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
. Смотрите клип на странице)

Назад
Зверху Знизу