1790315049249.webp

Втрати ворога станом на 25.09.2026 р. :yahoo:
  • Рашисти: 1 525 570 (+1590)
  • Танки: 12 369 (+2)
  • Бойові броньовані машини: 25 415 (+13)
  • Артилерійські системи: 50 275 (+35)
  • РСЗВ: 2 157 (+3)
  • Автомобільна техніка: 153 152 (+370)
  • Спеціальна техніка: 4 741 (+1)
  • Засоби ППО: 1 669
  • Літаки: 443
  • Гівнокоптери: 356
  • БПЛА: 532 575 (+1223)
  • Крилаті ракети: 5 118 (+7)
  • Кораблі: 35
  • Наземні робототехнічні комплекси: 2 736 (+9)
  • Підводні човни: 2
:)

так капитально засирать мозги детям методичками..
Интересно, в их школьном просвещении хоть останется время для изучения предметов?
а навіщо? середній школяр із середньою освітою має стати слухняним гвинтиком в системі диктатури. він не потрібен у якості творця, винахідника та виробника конкурентного продукта з високою доданою вартістю для продажу на світові ринки, який thinks differrent :незнаю:

найбажаніше, стати мобресурсом...

і я маю ДУУУже великий сумнів, що військо польске сіпнеться на кьонігзберщину у такому розвитку подій, як про це гучно розпатякують навроцьки та сікорські. а їх потужний небесний флот з Ф35 може бути так само потужно розхуячений на аеродромах, як літаки єгиптян євреями у 1967му

Сейчас русня уже опоздала для этого сценария. Хреново с экономикой, горючим, и могут получить по зубам не хуже чем от Украины. Я сомневаюсь, что они такое затеят. Это уж совсем самоубийство. Хуйло максимум что может - выторговать жизнь себе и семье.
а їх потужний небесний флот з Ф35 може бути так само потужно розхуячений на аеродромах, як літаки єгиптян євреями у 1967му
Пока ничего там не розхуярили, а если все же рыпнутся, то русскиая авиация тоже ж не за уральским хребтом.
Но угрожать они будут до своего самого последнего дня. И рассказывать стаду с трибуны, как все хорошо и все подконтролем.

Останнє редагування:
А хто розповідав у лютому 2019? Якщо вам знову хочеться пнути Зе, то він в квітні тільки переміг, а зміг щось обіцяти тільки в кінці травня))
Та я помню, и "говорили, что если вы выберите меня - будет война, и доллар по 45, и где всё это?" помню тоже. Провидец хуев

Назад
Зверху Знизу