Загадочный остров посреди водохранилища в Тверской области может быть секретной лабораторией по разработке биологического оружия. Он напрямую подчиняется хуйлу, и доступ к нему закрыт для обычных граждан.

1790268886776.webp

"Академик РАН Сергей Глазьев, анализируя возможные сценарии развития конфликта, указал на необходимость нейтрализации преимуществ противника в информационных технологиях и системах связи. Он подчеркнул, что речь идёт о комплексе мер, а не об отдельном ударе, и это технически осуществимо." (Техора.ру)

Маску ещё не предлагали нейтрализовать Глазьева?

Віктор Уколов

Послухав статтю Тімоті Снайдера про можливий розвиток подій, якщо переможе Росія і здригнувся.

Цього літа я розказував одному старому хорвату як швидко його краіна опиниться на лінії фронту, якщо Україна припинить боротьбу. Я просто на пальцях пояснював - Угорщина немає чим воювати та й супротиву росіянам там не буде. Москалі ще тільки вступатимуть в Будапешт, як серби вдеруться у колишню Сербську країну і роздеруть бідну Хорватію на дві половини.

Снайдер у своїй статті вважає, що окупація росіянами Європи завершиться протягом 12 місяців. Причому воювати будуть і москалі, і українці, яких поженуть в армію після окупації України. У ЄС просто немає кому і навіть нічим чинити спротив. Єдиний тротиловий завод на континенті і той на сході у Польщі. Росія за рік виробляє ракет більше ніж усі країни ЄС і США разом взяті.

Наразі російську імперію стримує лише Україна. Тому допомога нам, попереджає Снайдер, - це інвестиція у європейську безпеку.

Це дуже похмура і корисна стаття. Послухав її у переказі Матвія Ганапольського в його програмі "Стаття дня" на ютубі. Тепер хочу прочитати в оригіналі.

1790276915202.webp

:рл: В этом их Минпросвещении чиновники оставлены всеми богами - так капитально засирать мозги детям методичками..
Интересно, в их школьном просвещении хоть останется время для изучения предметов?Или что останется?
Выпустят армию полуграмотных полудурков...

Російський академік запропонував кілька варіантів знешкодження Starlink

Сценарії включають ракети, ядерну зброю та допускають знищення власних супутників
Лохи!!!
Станцію Мір проїбали, тепер хуйньою страдають.
А Іран хотів купити. Гроші давав.
Хто проїбав? Хуйло проїбало!

Назад
Зверху Знизу