Статус: Офлайн
Повідом.: 54064
Повідом.: 54064
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
ээ слиш брат ынтэрэсна узнат судбу тэх 0.15% да дон?
а я і сумнівів не маю, що такий результат і отриманий. бо населення там затюкане та перелякане... альтернативних варіантів навіть і не існує. та й здебільшого взагалі похуй, хто там у палаці
Всё сходитсяээ слиш брат ынтэрэсна узнат судбу тэх 0.15% да дон?
Тим не менш, хтось та воював з кацапнею аж дві чеченськиха я і сумнівів не маю, що такий результат і отриманий. бо населення там затюкане та перелякане... альтернативних варіантів навіть і не існує. та й здебільшого взагалі похуй, хто там у палаці
Кто уехал ,кто перешёл к власти ,кто продался ,многих закопали,многие молчат.Тим не именш, хтось та воював з кацапнею аж дві чеченських
то було третину сторічча тому. частина вбита. частина в іміграції. ті хто залишилися сидять там як прємудриє пєскарі. вся молодь присягнула сатрапуТим не именш, хтось та воював з кацапнею аж дві чеченських
Это примерно как в 1947 году спрашивать ,а где Врангель из 1921 с его армией .то було третину сторічча тому.
А хтось і досі воює з кацапнею. На нашому боці. На мою скромну думку Чєчня кацапні усе пригадає. І станеться це відносно незабаром, а саме тоді, коли почнуть закінчуваться гроші, на які мир з Чєчнею зараз купують і повернуться зза кордону справжні чеченці.то було третину сторічча тому. частина вбита. частина в іміграції. ті хто залишилися сидять там як прємудриє пєскарі. вся молодь присягнула сатрапу
А зачем им возвращаться? Если они устроились в Европе .А хтось і досі воює з кацапнею. На нашому боці. На мою скромну думку Чєчня кацапні усе пригадає. І станеться це відносно незабаром, а саме тоді, коли почнуть закінчуваться гроші, на які мир з Чєчнею зараз купують і повернуться зза кордону справжні чеченці.
На мою думку ,не залишилося там ідейних за вільну Ічкерію ,та і закінчується гроші я чую вже 2 роки.Чєчня кацапні усе пригадає. І станеться це відносно незабаром, а саме тоді, коли почнуть закінчуваться гроші,
Хуйло тисне на трампа з метою примусити нас до капітуляціі саме тому, що з грошима гіршає. В кацапні це теж визнають. Але закінчаться вони не завтра, звичайно. Ідейних вибили, кого піймали, кадиров не дарма там сидить. Але вони знайдуться, коли почнеться в кацапстані те, що в срсрі в 90-х.На мою думку ,не залишилося там ідейних за вільну Ічкерію ,та і закінчується гроші я чую вже 2 роки.
Але буду рад помилитися в своїх думках.