3000 грн на місяць

Йобана русня

Что-то на польско-японском.

1775258790906.webp
Куклета с мурмышелей

Останнє редагування:
Ти йобнуте створіння, манкурт.
Якщо людина за розподілом мусила поїхати до росії і там залишалася, її треба було викреслювати з пам'яті?
От якщо родичі у московії довели своїми діями, що вони московщину ставлять вище за сім'ю - тоді так. В мене родичі були у білгородській області, у 2010 році звіди поїхали до Німеччини. Нормальні люди. Я їх мав зріктися? Коли та за що?
А московити мені казали, що я впертий бандерлог.
Мені байдуже до ваших родичів ,які мешкали на території росії.
Я дивлюсь вам просто важко повірити, що є українці, які не мають нічого спільного з московитами.
Українці, які пережили два Голодомори і дві світові війни і зараз переживають нову війну з росією.

Втрати ворога станом на 04.04.2026 р. :yahoo:
  • Рашисти: 1 302 370 (+1110)
  • Танки: 11 835 (+2)
  • Бойові броньовані машини: 24 344 (+4)
  • Артилерійські системи: 39 378 (+85)
  • РСЗВ: 1 716 (+3)
  • Автомобільна техніка: 87 149 (+199)
  • Спеціальна техніка: 4 109
  • Засоби ППО: 1 338
  • Літаки: 435
  • Гівнокоптери: 350
  • БПЛА: 217 016 (+2387)
  • Крилаті ракети: 4 517 (+26)
  • Кораблі: 33
  • Підводні човни: 2
:)

А московити мені казали, що я впертий бандерлог.
Мені байдуже до ваших родичів ,які мешкали на території росії.
Я дивлюсь вам просто важко повірити, що є українці, які не мають нічого спільного з московитами.
Українці, які пережили два Голодомори і дві світові війни і зараз переживають нову війну з росією.
Напевне є українці, що не мають родичів в росії. А що робити с тими, хто має? Вимагати, щоб відреклися, як при більшовиках, чи одразу повісити на смереці?
Матуся моя пережила одну світову війну, під час якої теж потрапила під бомбардування, голодомор теж пережила, кацапським РСЗО їй домівку розбило, але вона такої хуйні не каже.
Тому мені теж байдуже до вас і подібних, хто чужі здобутки видає за власні і намагається за рахунок цього щось вимагати від оточуючих.

Назад
Зверху Знизу