Тем по прикольчику.вы заметили чем отличаются записи прилётов на росию и а ОРДЛО?
Наши не копипастят это "?бать, ах*еть".
Ну, надо радовать их почаще
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Тем по прикольчику.вы заметили чем отличаются записи прилётов на росию и а ОРДЛО?
Куклета с мурмышелейЧто-то на польско-японском.
![]()
А московити мені казали, що я впертий бандерлог.Ти йобнуте створіння, манкурт.
Якщо людина за розподілом мусила поїхати до росії і там залишалася, її треба було викреслювати з пам'яті?
От якщо родичі у московії довели своїми діями, що вони московщину ставлять вище за сім'ю - тоді так. В мене родичі були у білгородській області, у 2010 році звіди поїхали до Німеччини. Нормальні люди. Я їх мав зріктися? Коли та за що?
Так кацапа відразу чутно, в них мати специфічні через слововы заметили чем отличаются записи прилётов на росию и а ОРДЛО?

Напевне є українці, що не мають родичів в росії. А що робити с тими, хто має? Вимагати, щоб відреклися, як при більшовиках, чи одразу повісити на смереці?А московити мені казали, що я впертий бандерлог.
Мені байдуже до ваших родичів ,які мешкали на території росії.
Я дивлюсь вам просто важко повірити, що є українці, які не мають нічого спільного з московитами.
Українці, які пережили два Голодомори і дві світові війни і зараз переживають нову війну з росією.
А шо случілось? ))))