Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
А для мене кожен дохлий окупант радість. Я їх сюди не кликав. Кацапи несуть і завжди несли розруху, смерть, і деградацію націі. Мені шкода українців, життя котрих ця підорасня перетворила на пекло, скалічила, вбила, лишила домівок, розбила родини... Мертвий кацап - гарантія того, що він вже нікому і ніколи не принесе біди. Немає жодної націі котра розв'язала більше війн за останнє сторічча чим вони. Чим цього гною менше, тим чистіше світ.Я б не став іронізувати.. Лайно картина (не про цю тьотку, а взагалі, шо коїться ) ?
Ба більше. Для мене кожен дохлий кацап – радість.А для мене кожен дохлий окупант радість.
Зловтіха то втіха від зла. А тут суцільне добро жеНу, зайве оця ото зловтіха...
Не зайва. Сучасні кацапи – народ-гній і без них планета стане кращою.Ну, зайве оця ото зловтіха...
Ні. За війну відповідальна виключно рашка. Україна ніяк її не провокувала и тим більше жодним чином не загрожувала.Проте, міг би обгрунтувати, шо за війну також відповідальні:
а) впороті українські глашатаї;
б) західні пупенмайстри. ?
Поділяєш думку, що коротка спідниця дівчини – це провокація для зґвалтування?Не загрожувала, так, проте не без провокування.
Роззброєння то, звісно, було провокування. Не можна було цього робити.проте не без провокування.
Бачиш, що він вкидає?Поділяєш думку, що коротка спідниця дівчини – це провокація для зґвалтування?
І варто розділити відповідальність?
Докладніше. Ми зараз говоримо про провокацію напасти на себе.Як дівчина у короткій спідниці ще починає плюватись на бидло, сподіваючись нібито на захист од шляхетного пана?