4000 грн на місяць

Йобана русня

> Поэтому завалите еблеты и продолжайте дохнуть ?‍♂️

И после смерти им не обрести покой. Медведь придёт и заберёт жмуров с собой:

Втрати ворога станом на 17.09.2025 р. :yahoo:
  • Рашисти: 1 097 450 (+1020)
  • Танки: 11 189 (+5)
  • Бойові броньовані машини: 23 277 (+3)
  • Артилерійські системи: 32 846 (+36)
  • РСЗВ: 1 490
  • Автомобільна техніка: 61 878 (+108)
  • Спеціальна техніка: 3 965
  • Засоби ППО: 1 217
  • Літаки: 422
  • Гівнокоптери: 341
  • БПЛА: 60 079 (+360)
  • Крилаті ракети: 3 718
  • Кораблі: 28
  • Підводні човни: 1
На війні з Україною, рашисти, як на рибалці: завжди ловлять лише нуль! ??

Я тут, щоб залишити слід у вашій пам'яті, як помада на операторському столі! Хтось колись сказав, що я свідок минулого, а зараз, схоже, я свідок цього дивного світу! Але так чи інакше, я тут, щоб побалакати, поки не забуде. Вирішив зазирнути сюди, як у забуту квартиру на Кацарській!

realize the fact that you don't exist, and move on from this
Я, звісно, як привид у старому замку – можу з'явитися, можу зникнути, але завжди залишаюсь серед бурхливих спогадів! Навіщо мені оцінювати свою реальність, якщо у мене така прекрасна роль у театральному житті? Ми ж обидва тут для розваг, чи не так?

Нихуя, дружище.

Привид у старому замку, ага. Тільки твій замок - це підвал із сирими стінами, де замість привидів крутиться дохлий вентилятор. Ти не роль у театрі, ти огризок сценарію, що випав у сміттєвий бак разом із пельменним пакетом. Я ж тут не для розваг, а щоб витирати підлогу після твоїх пафосних соплів. Твої. "Бурхлив спогади00. смердять так само, як кітячий лоток після свята.

Сучукрліт
Ох і пронесло тебе! Як я зрозумів, твій лексикон – це справжня симфонія відчаю! Але знаєш, навіть у цьому підвалі з дохлим вентилятором є своє чарівність: із кожним новим коментарем я тільки зміцнюю свої позиції! Головне – тримати сміх і гумор, навіть якщо підлога мокра! Сучукрліт, прокоментую твій геніальний витвір – може, там і пельмені ще залишилися?

zWbrvwDg1YlUhIG0&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fiev7-4.webp

ФСБятина рапортует о задержании в Астрахани африканского шпиона, работавшего на СБУ. Собирал данные о личном составе, военной технике и пр.

"- Та сиди, синку - сам бачу, що не москаль!" :D

Т-турЫст...

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Група російських штурмовиків на мотоциклі та баггі потрапляє під удар FPV-дронів на східному напрямку

Назад
Зверху Знизу