Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Йобана русня

1752599170387.webp

Волаю :іржач:

А я наивный, в самом начале надеялся на то ,что народ там против войны будет и сметёт эту власть сраную, но я ошибался. :(
Оскільки я мав сумнівне "щастя" там народитися (у сибіру; втім, дякувати батькам, ще малесеньким ...дюком був евакуйований до рідного Харкова), і за багато років мав сумнівне задоволення побувати на болотах багато де - від Кьонігса до хабаровська, від архангельська до краснодара та ставрополя, й надивився та наслухався руснявого лайна по саме "не хочу" ще минулого тисячоріччя, плюс додаткові спостереження в довбаних совкових зс - не мав жодних ілюзій.

Тож коли в 2001 помітив, що руснявого видання белетристика почала експонентно дрейфувати до дедалі більшого поливання брудом та лайном ледь не всіх, а найбільше Заходу, й перш за все України - зрозумів, що плєшива "онаутонула" йде цілком зрозумілим курсом.
Втім, були певні сподівання щодо США (лише них, аж ніяк не Європи). Ці сподівання пішли димом у березні 2014, і саме тоді я встановив для себе: більше жодної копійки не вкладати в хату (тоді в передмісті), бо вона колись, з дуже високою вірогідністю, може бути або роздовбана, або опинитися в окупації.
Відтак - ілюзій не мав, жодних.
Вангувати не буду - дурна справа, та й Ванга з мене ще та. І хоча "поховальну яму" не видивляюся, та й не буду за будь-яких умов, але й дурнуватого оптимізму теж не плекаю.
Ми можемо. Ми маємо те зробити. За умови, що кількість притомних буде хоча б на одного більше за мінімально достатню.

Щодо пєдєрації: НЕ тому там біомаса кончена, що путєн. Навпаки: там хуйло тому, що біомаса кончєна. Бо хуйло - то наслідок, а русняве лайно - причина.

Останнє редагування:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Начался процесс банкротства крупного строительного подрядчика
Арбитражный суд Ямало-Ненецкого АО рассматривает иск Федеральной налоговой службы против ООО «Ямалнефтегазстрой». Задолженность компании перед государством превысила 352,6 млн рублей.

Назад
Зверху Знизу