Збір на FPV! Спільнота Стерненка
Спецоперация еще одна

2COe22ROO6OXsHNe3tulWu6UwdpfVQFYvO.webp

ещё одни шибанутые союзнечки русни

Там, кстати, тоже коллективный хуйло, как я понимаю.
Ну откуда у водителя автобуса мозги и силы централизировать власть, тем более - военных?
Там хунта, с этой пустой, говорящей головой.

да то война в Украине тут не причем . эта блядская семейка с самого начала шла к этому финалу . сыновья спились бы у такой матери . ну а дальше прожили бы в тюрьме свою никчемную жизнь .

Дыркин прямо как Ленин - из застенков манифесты пишет.
Не молоком, а все ж.
а може як алоїзович? моя боротьба? :незнаю:
(бо ілліч у застінках не томився. у шушенськом з наденькою - так. у курені з хіршем радомисльским - було)

Останнє редагування:
Дыркин прямо как Ленин - из застенков манифесты пишет.
Не молоком, а все ж.
Т.зв. "напряженіє всєх сіл" без націоналізації неможливе. Хуйло з дружбанами це знає. І диркін також знає. Хуйло на такий крок ніколи не піде. Диркін міг би

В'йотся в тєсной пєчуркє Лазо... Ех, шкода, що немає в уссурійському краї свого Пригожина. На одному маленькому острівці хуйло зібрав ледь не весь центральний уряд. Дуже класна нагода.

а може як алоїзович? моя боротьба?
До дяди Адольфа ему никогда не дорасти, не тот масштаб личности. Дыркин - обычный рефлексирующий кацап, который не нашел себе применения в жизни.

Питання лиш у тім, скільки б він після того прожив.
Не для того серйозні люди все оте дерибанили, щоб дозволити якомусь алкоголікові забрати взад заради непотрібної й шкідливої для бізнесу війни.

Назад
Зверху Знизу