4000 грн на місяць

Йобана русня

У пескова сын типа в вагнере отслужил
Шо, тоже петух ёбаный в очко? Писькову не стыдно за сына??? Да я шо-то за сына Писькова не слышал, дочка его вроде в Европе живёт, чи в Омериге

Так шо хуйло зробть вигляд, що нічого не було?
Нєа. Але, відбулась охуєнна перевірка
"на вшивість".
Виявилось, що будь-яка персона, що візьме за лозунг "справедливість" - проста не зустріне протидії, коли піде палити москвабад. Росгвардія буде морозитись, мусора ні хуя не робитимуть, а кадирівці застрягнуть в пробці.

Ну, ще, що в армії ніхуя не радужно... і завтра, ті, хто підтримав лисого - або можуть одразу з'ябувать до нього в польовий лагерь і там ховатись, або опиняться несподівано під Бахмутом в одних тапках, з іржавим автоматом без патронів. Опинитись без автомата взагалі - не вариянт, бо можуть швидко здатись у полон, автомат потрібен, щоб наші по них почали стріляти.

Ще - головним "розпалювачем" виявився Ходорковський, який відкрито закликав народ озброюватись і готуватись протистояти хоч путіну, хоч пригожину - піхуй.

P.S. А от лисому тепер знадобиться увесь його вагнер, розсереджений навкруги нього так, щоб ані снайпер не підійшов, ані ракета спонтанна не накрила. бо оленевода ні хто з мінистрів не зняв, і ракети в нього є.

Так шо хуйло зробть вигляд, що нічого не було?
скажет, что это была очень хитрая спецоперация ФСБ по выявлению потенциальных мятежников и проверка силовиков на верность президенту... если целые подразделения армии перешли на сторону Пригожина... а сколько высоких армейских чинов? или не перешли, но и не препятствовали ЧВК... а это уже уголовное преступление - нарушение присяги! кадыровцы же тоже попалились, не стали воевать с вагнерами... так что чистка грядет офигенная!

очень всё это напоминает операцию "Валькирия" образца 1944 года... кстати, и не удивительно - хуйло же известный поклонник Гитлера и его спецслужб, черпает оттуда всё

Так отож. Пригожин, щоб йому не пообіцяли має усвідомлювати.ю що його життя тепер висить на паутинці.

Шо, тоже петух ёбаный в очко? Писькову не стыдно за сына??? Да я шо-то за сына Писькова не слышал, дочка его вроде в Европе живёт, чи в Омериге
Начебто у Франції. Може вже здриснула на рідні болота.

кто там ставки ставил ? вы смешны. но не более чем большинство экспертов и аналитиков укр СМИ
Так це тільки перший акт. Я не думаю, що оленевод проста так здастся.
І не думаю, що хуйло залишить в країні такого конкурента, як лисий.
Не знаю, що там лисий вимутив, але - то тимчасово. Далі буде цікавіше.

це була пробна куля, луза витримала, далі буде...

Ихняя песТня хороша, но пора возвращаться на землю

Назад
Зверху Знизу