Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Шо, тоже петух ёбаный в очко? Писькову не стыдно за сына??? Да я шо-то за сына Писькова не слышал, дочка его вроде в Европе живёт, чи в ОмеригеУ пескова сын типа в вагнере отслужил
Нєа. Але, відбулась охуєнна перевіркаТак шо хуйло зробть вигляд, що нічого не було?
скажет, что это была очень хитрая спецоперация ФСБ по выявлению потенциальных мятежников и проверка силовиков на верность президенту... если целые подразделения армии перешли на сторону Пригожина... а сколько высоких армейских чинов? или не перешли, но и не препятствовали ЧВК... а это уже уголовное преступление - нарушение присяги! кадыровцы же тоже попалились, не стали воевать с вагнерами... так что чистка грядет офигенная!Так шо хуйло зробть вигляд, що нічого не було?
Гноївкою.
Начебто у Франції. Може вже здриснула на рідні болота.Шо, тоже петух ёбаный в очко? Писькову не стыдно за сына??? Да я шо-то за сына Писькова не слышал, дочка его вроде в Европе живёт, чи в Омериге
Так і обіцяв, поміть - не сам хуйлоТак отож. Пригожин, щоб йому не пообіцяли має усвідомлювати.ю що його життя тепер висить на паутинці.
Це як Мінск 1-2-3... підписано почесним пенсіонером.
Так це тільки перший акт. Я не думаю, що оленевод проста так здастся.кто там ставки ставил ? вы смешны. но не более чем большинство экспертов и аналитиков укр СМИ