Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Йобана русня

Ну да, написали шо артефакти різних епох познаходили. Епохи 90-их типу.
Це обрєз тулки. І так - це артефакт якоїсь епохи. Враховуючи те, що минулий власник не забив болт, а набив на руків'я якусь залізяку - він з нього не тільки шмаляв, а ще й планував бити когось руків'ям в кабіну. Інакше там ні чого набивати не треба, тільки голе дерево про лакувати.
Це ТОЗ Б-16. Роки випуску 1902 - 1957. та ТОЗ БМ-16. Обидвы 16к, БМ випускався пізніше, але мав ті самі плюси - саме дешеве і масове ружжо.

У випадку з "БМ" - думаю, скинули дійсно, або в 90-ті, або браки в 70-ті 80-ті. Коли скинули Бєху - не знаю.
Переглянути вкладення 13289152

Ты из какой палаты пишешь, ты пиздишь как дышешь, я сейчас в живу в Польше, мне 65, я ещё тут не встретил не одного Украинца с ватной позицией, был в Чехии, Словакии, Германии, Франции, Австрии, все с кем общался болеют за Украину,
Зачем ты распространяешь фейки, и делаешь из людей которые уехали за границу, врагами Украины, может ты толкаешь российский наратив, для раскола общества, и работаешь на врага,
Свой фак засунь себе в жопу дебил блядь(с)
це класина помилка вижившего - ти спілкуєшся просто з нормальними, а зі всіляким лайном не перетинаєшся бо ніде просто. От і здається, що його нема.

Майже погоджуюсь, майже, бо усі ті намальовані триколори та колорадки - зрозуміло,
але "медалька" - звідки ? :confused: У лісі знайшла ? ) Хтось десь дав.
Хто ? Де? Звідки в нього самого та медалька ?
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Ну, отримає 5 років. Оскільки ще непоанолітня - буде на обліку стояти, потім в 16 піде 3 роки досижувати.

Ну, отримає 5 років. Оскільки ще непоанолітня - буде на обліку стояти, потім в 16 піде 3 роки досижувати.
даю 98%, что ничего им не будет... вообще! ни 5 лет реальных, ни даже условных... ни ей, ни её ватной мамашке... побеседуют с ними в полиции, и на этом всё... они для видимости будут активно извиняться в полиции, типа бес попутал, мы больше так не будем... а когда их отпустят, то будут смеяться и радоваться как обдурили тупых хохлов... и вот именно эта безнаказанность хуже всего! эти твари и дальше будут слать фото и данные врагу, но делать будут это более скрытно... а в телеге писать с вымышленного аккаунта, чтобы больше так не палиться... а всем остальным рашадрочерам дадут очередной четкий сигнал, что никто их наказывать не будет

даю 98%, что ничего им не будет... вообще! ни 5 лет реальных, ни даже условных... ни ей, ни её ватной мамашке... побеседуют с ними в полиции, и на этом всё... они для видимости будут активно извиняться в полиции, типа бес попутал, мы больше так не будем... а когда их отпустят, то будут смеяться и радоваться как обдурили тупых хохлов... и вот именно эта безнаказанность хуже всего! эти твари и дальше будут слать фото и данные врагу, но делать будут это более скрытно... а в телеге писать с вымышленного аккаунта, чтобы больше так не палиться
Ну, розголос вже є. Сподіваюсь хоч показово соскі в тіскі зажмут.

Ну, розголос вже є. Сподіваюсь хоч показово соскі в тіскі зажмут.
ничего не будет, вот просто поверь на слово... если окажусь не прав и их хотя бы на 15 суток посадят, то буду рад... но скорее всего просто побеседуют и всё, ну может где-то на карандаш возьмут

стишки на утреннике?
кто был пионЭром, наверно помнит

:браво::підстолом:
Єбааать... Фффатіт!

P.S. Цей "крємньовьій замок" кацапи й зараз випускають.
Переглянути вкладення 13289153
Не тільки кацапи. В Польщі така зброя продається, broń czarnoprachowa, називається, при чому продається вільно, не потребує жодного дозволу.

Останнє редагування:
ничего ей не будет. но жизнь она себе запорола. еще будут видосики, где она будет жевать сопли и извиняться

Переглянути вкладення 13289190

У москві знайдено мертвим одного з творців першої радянської двоступеневої термоядерної бомби РДС-37 Григорія Клінішова, — росЗМІ
За повідомленнями росЗМІ, йдеться про самогубство, принаймні рашисти повідомляють, що Клінішов залишив передсмертну записку, в якій попрощався з рідними.

Назад
Зверху Знизу