Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Отже, на твою думку, саме розмір території ращини впливає на свідомість її населення?Когда останется от Раши только район Москва-реки - тогда и прийдет понимание...Это и будет "возвращение к истокам".
А пока чмобикам рассказывают про "там наша земля" - будет идти война. А рассказывать будут.

Не обольщайтесь. Это не люстра, а фуфел. Понты. Пыль в глаза. Рубины все исскуственные, выращенные в пробирках. Что касается сусального золота - позорище! Не хватило золота сделать нормальную люстру? Наш бывший украинский овощ и то переплюнул его в богатстве, сделав себе нормальный, полноценный, золотой унитаз....С ума сойти) Я не знала, что такие люстры бывают)
Так вот в чем вяличие России, сцуко).

Все було зовсім не так, як нам розказували. Геть не так.Взагалі все? Ну, добре. Отже з 1941 по 1945 рік зовсім нічого не було?
все мы родом из детства...Наш бывший украинский овощ и то переплюнул его в богатстве, сделав себе нормальный, полноценный, золотой унитаз....![]()
Пока на месте не будут ломать колени битой, ничего не измениться,А нахуя ж ти приперся туди, де живуть люди, яких ти, падлюка, не розумієш?
Та ще й зі своїм блядським "руськім міром". От же ж, тупа сволота.
ОК. Аби не намагатися "осягнути неосяжне", звузимо поле обговорення. Й не будемо далеко відходити від того, з чого розпочали.Все було зовсім не так, як нам розказували. Геть не так.
Так само, як зараз вони описують рашисько-українську війну 2014-???? років суцільною брехнею, то вся радянська історія це суцільна брехня. Не можна вірити нічому.
Справжня, повноцінна "гойда"? -все мы родом из детства...
Если вышел из большой грязи в большие князи, то результат получается один: если не золотой унитаз, то трехэтажная люстра.
Кроме мучительной смерти этим двоим и пожелать нечего.
Нє, гільотіна то по гейськи й не скрепно.Ось.

Я тобі нічого розповідати не збираюсь, особливо того чого не знаю. Але, якщо до тебе ще не дійшло, що вся рашиська історія - це брехня, вір далі в те, в що тобі зручно вірувати.ОК. Аби не намагатися "осягнути неосяжне", звузимо поле обговорення. Й не будемо далеко відходити від того, з чого розпочали.
Отже, мова про Білорусь. Чи, як тепер її називають самі громадяни, Бєларусь.
То може розповіси істинну правдиву історію - що ж дійсно було/сталося з тими селищами, які радянська пропаганда видала за геть спалені разом з мешканцями?
Так, на всяк випадок, одразу зауважу - оце не єдине джерело інформації.

До речі, більшу частину сіл в Україні (також і в Білорусі, я маю вважати) було спалено саме РККА, коли вони відступали під натиском Німеччини. Палили господарства, щоб "крестьяне не кармили фашыздов". Радянщина - то жах і ганьба.Все було зовсім не так, як нам розказували. Геть не так.
Так само, як зараз вони описують рашисько-українську війну 2014-???? років суцільною брехнею, то вся радянська історія це суцільна брехня. Не можна вірити нічому.