У нього в голові "кордони" рашки там де була радянська армія в 1945 році.
Переглянути вкладення 13219789
Переглянути вкладення 13219789
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Треба бути більш людянішим. Не треба повертатися у лєпрозорій. А то ще під балачки Соловйова поревозбудиться і розмножуватися почне. Треба просто пальнути собі у голову і прямісенько до *****ського раю, все як ху*ло обіцяло. Воно ж брехати не буде![]()
Як, як. Якнайшвидше зйобувати, ось як.
Здаватися в полон не треба. Ваших довбойобів, утримувати, годувати, лікувати нам аж ніякого сенсу немає.
Хай вертаються на ращину, в свій занедбаний лєпрозорій для розумово схиблених.
А останній хто вертатиметься, хай як слід зачинить за собою двері. Аби вами більше ніде не смерділо.
Так это ещё со времён "Человека, похожего на генпрокурора" в бане с девицами с низкой социальной ответственностью...охренетьэто теперь в копилку хороших выражений, однозначно
А че такое? Патриоты из европ не хотят возвращаться, осталась надежда каких-то слабоумных заманить?
это я помню как разТак это ещё со времён "Человека, похожего на генпрокурора" в бане с девицами с низкой социальной ответственностью...
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
К сожалению, эти полезные ****** не настолько ****** чтобы верить в то, что говорят, так что если только насильно.Повністю підтримую! Це може вагомо зменшити кількість найупоротішої вати в нормальних країнах, якщо, звісно, вдастся її наєбати і заманити в рашку. Головне - не пускати потім назад.
Ще один свіжий цвинтар з "вагнерівцями"
Я знаю це.А ви й не знали?
Так у них своих территорий не много, всё что на восток это колонии в которых наглухо убита самоидентификация,на чужой территории