4000 грн на місяць

Йобана русня

Ну это надо думать что ЗСУ сломя голову побегут в город.Но этого не будет .И разведка наша работает значительно эффективней кацапской
То ж вони думають, що їм повірять.

То ж вони думають, що їм повірять.
Іноді все простіше, ніж здається. В них бувають жести доброї волі...
Звісно, пертись галопом туди не треба, але, вони підуть з Херсону. Якщо вони там засядуть - вони отримають тільки блокаду, по сидять там, та й сдохнуть, або опиняться в полоні.
Ми ж не кацапи, розвалювать своє місто, як ті Маріуполь - ні хто не буде... але і почувати себе там добре кацапам ні хто не дасть.

Іноді все простіше, ніж здається. В них бувають жести доброї волі...
Звісно, пертись галопом туди не треба, але, вони підуть з Херсону. Якщо вони там засядуть - вони отримають тільки блокаду, по сидять там, та й сдохнуть, або опиняться в полоні.
Ми ж не кацапи, розвалювать своє місто, як ті Маріуполь - ні хто не буде... але і почувати себе там добре кацапам ні хто не дасть.
Речниця казала, що вони будують нові захисні споруди і навіщось перевдягаються в цивільний одяг.

Речниця казала, що вони будують нові захисні споруди і навіщось перевдягаються в цивільний одяг.
Ну, чекати від кацапів будь-яких подлянок треба, звичайно, в режимі 24/7.
Там, все рівно, заміновано все - галопом скакать до Херсону, щоб потрапити у пастку - не вийде через об'єктивны фактори.

Российские военные пропагандисты продолжают пребывать в шоке от надвигающейся военной катастрофы, по итогам которой ВСУ готовятся вернуть под свой полный контроль Херсон.
Один из крупнейших военных телеграм-каналов РФ пропагандиста Юрия Котенка сообщает, что уже завтра, 10 ноября, последние подразделения российской армии покинут Херсон -

1668003864146.png
1668004143869.png

Бідолашне "кошенятко". Важко, мабуть, брехати коли все йде "не так".
этого бездомного котенка надо было еще в детстве утопить в ведре с мыльной водой.

Ух, сучара. Обколотый же лежит явно, гнида бородатая.

полный видос цирка для внутреннего мяса

• Це лайк!
Реакції: aSHO
Кадыров лижет жопу Карлсону

Вкладення

• IMG_20221110_105748_338.webp
    IMG_20221110_105748_338.webp
    48.9 КБ · Перегляди: 132
Тому що в тебе класичний маразм і фантазії перекривають факти:

- борги по зарплаті були тоді, коли дебіли замість того аби звільнитися роками продовжували ходити на підприємства в 1994-97 роках! Три роки спаду, після якого почалося зростання! Бо навіть вже в 1996-му була гривня і стабілізація! Чи ти забув?
- піздьож, бо я сам енергетик і знаю як було - відключення були в 1998-2000 роках, вже після початку економічного зростання та кацапської кризи 98 року, коли Тимошенко ввела бартерні розрахунки і цим вимила обігові кошти.
- і я не пам'ятаю гуманітарки від Заходу для України, я її не отримав, бо окорочка Буша в Україну не завозили, а тільки кацапам. Чому так?

Повторюю - ядерні Пакістан і Індія всю історію обирають довбойобів і бандитів, США обрали Трампа, Італія Берлусконі, мадьяпюри Орбана, а у Французів не було нормального перзидента з часів Наполеона, але ЯЗ в них є і її ніхто не відбирає. Чому так ти колись задумувався? Чи тобі нічим?верные были в 96-97 точно. Я после школы в в/ч работал. Отключали свет в 4 часа и вся защита и оборона шла домой, радостно потирая руки.

Назад
Зверху Знизу