Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
еще бы надо изнасиловать их жен и дочерей .

еще бы надо изнасиловать их жен и дочерей .
я не фашист . но они такое заслужили .![]()
сомневаюсь я в этом . первые под кадыровым находятся и пикнут не смеют . а дагестанцев утихомирят кадыворцы . хуйло им уже дал указание по наведению порядка в дагестане . там уже 230 человек задержали за акции протеста .Когда чечены и даги начнут бузить, там всем достанется.
Кадыров это и инициирует, по сути - иначе ему не выжить.первые под кадыровым находятся и пикнут не смеют .
Оба. Но второй повреждён частично вроде. Так что может быть делом рук кремлядей: или разрешайте нам СП-2, или замерзайте.бля, так що обидва йобнули? Я думав перший просто в двох місцях.
Зачем брать их в плен.
Microsoft обмежила росіянам оновлення до Windows 11 22H2
ЗМІ країни-агресора повідомляють, що росіяни стикаються з неможливістю завантаження оновлення 22H2 для Windows 11. Завантажити апдейт можна лише скориставшись VPN, що свідчить про навмисне блокування російських адрес.
Обмеження, очевидно, пов’язане із санкціями, накладеними США. Раніше Microsoft вже офіційно припинила продаж своїх продуктів і послуг в росії і заявила про намір поступово згорнути там весь свій бізнес, також заблокувавши завантаження образів і дистрибутивів своїх програмних продуктів.