Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Йобана русня

Это-хуйло настоящее, до замены на клонов
До чего же мерзкое, отвратное и жалкое создание.
Хз как там с двойниками, но они точная копия ублюдка.

Михаил Михалков в своих воспоминаниях хвастался также тем, что написал гимн своей части:
Этот пес по википедии -немного поработал на кухне у фрицев, а потом переоделся и перешел границу... вот же сссууукааа, только кацапы так могут:D

Це ж треба! Качка з капустою! А мацу вже приготував? До штів? Чаклун козломордий
Пошол нахуй, ***** ёбаный!
Я готовлю по древним рецептам своих бабушек!
А ты - ещё раз, иди нахуй! И не тошни тут больше))))))

Качка з яблуками - так, це знайоме
Очень сладко-приторная выходит, невкусная и сладкая, а вот с квашенной капустой - м-м-м-м, пальчики оближешь......
Мы с женой уже купили качку, желаем и всем ХФорумчанам приятно покушать на Новый Год

Вот рецепт неплохой:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Капуста, а особенно квашенная, очень сильно помогает желудку перерабатывать жирную пищу и алкоголь в периоды праздников. Рекомендую!

Ось зараз, ти ступив на дуже тонку кригу..
Чим ступив? Качку за яблуками iв, хуйня повна, качку перевели на гiвно, спаплюживши ii натуральний смак яблуками.....а ось iз квашеною капустою - дуже вподобалось рiк тому.

Очень сладко-приторная выходит, невкусная и сладкая, а вот с квашенной капустой - м-м-м-м, пальчики оближешь......
Мы с женой уже купили качку, желаем и всем ХФорумчанам приятно покушать на Новый Год

Гм... ты в курсе, что там семеринка?

Вот рецепт неплохой:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Капуста, а особенно квашенная, очень сильно помогает желудку перерабатывать жирную пищу и алкоголь в периоды праздников. Рекомендую!

Попробуйте в капусту добавить яблоки и вино. За уши не оттащишь. Я еще цедру тру и сливового варенья ложку. Для смакових відтінків.

ну єто на мой вкус.

У першій раз таке чую.. Качка з яблуками - так, це знайоме, а з квашеною капустою - ні разу не чув про таке сусідство.. :)

Та ти подивись, з цього фєді вже остаточно маскування злетіло, на кацапську перейшов, мілок!:кручусь::кручусь::кручусь: Отак з жартами консерву козломорду викрили!:відстій:

У першій раз таке чую.. Качка з яблуками - так, це знайоме, а з квашеною капустою - ні разу не чув про таке сусідство.. :)

Я курку готую зі сливами, медом, чорним перцем та розсолом з помідорів або білим вином. Цікаво, шо смак з розсолом навіть насиченіший, ніж з вином. Не розумію у чому прикол, але ось так. Ну і ще можна з кислими яблуками та цитрусовими. Качка краще, звичайно, бо жирна. І фруктовий сік робить її ніжнішою та соковитою. Курка пісніша набагато, але теж нічо так.

Чим ступив? Качку за яблуками iв, хуйня повна, качку перевели на гiвно, спаплюживши ii натуральний смак яблуками.....а ось iз квашеною капустою - дуже вподобалось рiк тому.

А куле бяку вже приготував? Чи ботвінью? А штани полосаті від гівна відіправ? Балалайка не пропала?:кручусь:

Але цього року хотілося б зробити реберця, як у Львівській реберні. Тій самій. Але ніде не зустрічався їх рецепт. Як вони маринують ті божественні реберця - хз. Але хочу так, шо слина вже десь біля колін. Знаю, шо до маринаду додають мед та пряні трави. Але які, які пропорції - блін. Може хто в курсі?

Але цього року хотілося б зробити реберця, як у Львівській реберні. Тій самій. Але ніде не зустрічався їх рецепт. Як вони маринують ті божественні реберця - хз. Але хочу так, шо слина вже десь біля колін. Знаю, шо до маринаду додають мед та пряні трави. Але які, які пропорції - блін. Може хто в курсі?

Хто скаже - зараз в магазинах грецька Метакса справжня? Що купити на Новий рік? Віскі не хочу.

Назад
Зверху Знизу