Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
За дурних нас тут не тримай, цигани у Львові краще за тебе розмовляють. А це якись страшенний гугло-суржик.
ти дальше зі своїм вомбатом семенченком тут бомбиш))харківчани ви рельно хворі людиРеєстрація: 13.04.2012
Адреса: Львов
Звiдки: Ukraine
Дописів: 30
Занавєс.
![]()
і позор вам!И за шо це ви вуйку достойних людей позором криете?ти дальше зі своїм вомбатом семенченком тут бомбиш))харківчани ви рельно хворі людиі позор вам!
Ба навiть "ганьба"!і позор вам!

Фист ти багато про мене знаеш бахуре.харківчанин)звідки тобі знати як говорять у Львові
ти там приїхав на день до Оперного сходив біля фонтану клацнувся в Кумпелі пива ликнув почув пару незнайомих слів "кобіта"кнайпа"хфіртка"чоколяда"і назад в свій харківчанськ свалив і все ти тепер все знаєш про Львів !!)будь добрий не пізди хуйні!якшо тобі шось не подобається в моїй розмові і тільки за те ти мене кацапом називаєш то я тобі відповім так само як і свинорусам в своїй темія ХУЙ клав на тебе і твої зауваження!іди з Богом!
"Державний будуй"Ба навiть "ганьба"!![]()
![]()
Вчи мову, йовбаче.
![]()

И за шо це ви вуйку достойних людей позором криете?
налетіли на мене бо пишу не так ))значить кацап))
сука харківчани)

А ви вуйку, пишить так, а не як той Йонька з-за костелу святои Доротки...а як інакше вуйку? вони ж несповна розумуналетіли на мене бо пишу не так ))значить кацап))
сука харківчани)
А ви вуйку, пишить так, а не як той Йонька з-за костелу святои Доротки...
Ти бачив прапор власівський на власні очі над будинком ОДА? А ми бачили. І до кордону тут рукою подати. Тому ціхо будь і марш у буду.ти дальше зі своїм вомбатом семенченком тут бомбиш))харківчани ви рельно хворі людиі позор вам!
Та не, я гадаю шо у Львови балачка зовсим инша. Приблизно як у Бенедя...ви що серйозно думаєте шо так у Львові балакають??))сука я негоден з вас харківчани))
Ти бачив прапор власівський на власні очі над будинком ОДА? А ми бачили. І до кордону тут рукою подати. Тому ціхо будь і марш у буду.
Коли у кацапів зашквар, завжди щось таке прилазить і починае півкати.
це що я вам триколірну тряпку вішав над будинокм ОДА))я написав сюди в тему тому що в мому оголошенні мене з порогу за слово "Ігровий "почали називати хохлом,бандерою ітд.. розумію ше ціна би була неадекватна но блять за слово
мені якби плювати на воплі свинорилих, але вирішив поцікавитись шо сталось з ХФ бо я тут не раз продава і стільки свинорусів на українському форумі в своїй темі зроду не бачив!написав сюди , а тут взагалі піздец повний там хохол і бандера тут кацап)
,,,харківчани ви рельно хворі людиі позор вам!
,,,харківчани
думають ,що не вуйко пише
,,,харківчани
думають ,що не вуйко пише
![]()
, а то всі як пробірочні в один голос «Еще никогда Штирлиц не был так близок к провалу»)) і давай слова виривати з повідомлень відчув себе як в школі на диктанті))такий собі фейс контроль від харківчан)))!а!! шо!! бачиш тут не так написав значить кацап

ну можна якось адекватніше спитати вуйко ти не вуйко, а то всі як пробірочні в один голос «Еще никогда Штирлиц не был так близок к провалу»)) і давай слова виривати з повідомлень відчув себе як в школі на диктанті))такий собі фейс контроль від харківчан)))!а!! шо!! бачиш тут не так написав значить кацап
![]()