Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Мабуть не варто пхати свій п'ятачок куди не треба, щоб потім не було таких зашкварів.Я имел ввиду разработчиков программного обеспечения.
Мабуть не варто пхати свій п'ятачок куди не треба, щоб потім не було таких зашкварів.
Електроніка не є критично важливим елементом, ти можеш її хоч в т-34 напхати, це не зробить його супертанком. Україна не виробляє мікрочіпи, але може за замовленням напхати імпортних, хоч китайських, хоч американських. З програмним забезпеченням проблем немає, воно пишеться під конкретне "залізо". Це демонструє цілий ряд українських військових систем: від бойових модулів(башт для броньованих машин), до систем ПРО.
А з Тайландом та ж сама історія, що з Україною до 2014р - мишебряття.
Зроби пику цеглиною, для переконливості.Каких зашкваров?
Каких зашкваров?

Зроби пику цеглиною, для переконливості.
Айтішники не займаються виробництвом електроніки - це інженерна задача.

Я имел ввиду разработчиков программного обеспечения.
Я вроде написал про разрабов![]()

хуйню ти написав.Я вроде написал про разрабов
Нам тут мозг засирают ,что у нас самые лучшие айтишники,а тут такой Аблом. Как понимать?
Гуманітарії надто дурні та самовпевнені, щоб зрозуміти, що програмне забезпечення зажди пишеться під певний набір електроніки.Для "гуманитария" системы нет не из-за Ай-ти
Гуманітарії надто дурні та самовпевнені, щоб зрозуміти, що програмне забезпечення зажди пишеться під певний набір електроніки.
І до речі, є у нас така "система".
Чув де дзін, та не знаєш де він.Я исправился и написал про разрабов программного обеспечения. В чем прикол?
В посте было написано про цифровой обмен данных и ещё что-то,не помню.
І що? Ти піздонув про айтішників, айтішники - це розробники програмного забезпечення, не інженери. З ПЗ проблем немає, як я вже писав, з імпортною електронікою теж. Українська "система" існує - гугли, я не пам'ятаю на якому танку. В Тайланді або політичне, або фінансове рішення було, не виключаємо й відкати, відстань/обслуговування.Я думаю что разработчики программного обеспечения в этом принимают не посредственное участие.
Спроси у йулябота он ватник, наверняка ответ нет, я за Украину..Лично я на прошлых выборах голосовал за Тимошенко, на этих голосовать за нее буду...
Чув де дзін, та не знаєш де він.
Йдется про систему координації між окремими бойовими машинами, там вже можливі варіанти.
І що? Ти піздонув про айтішників, айтішники - це розробники програмного забезпечення, не інженери. З ПЗ проблем немає, як я вже писав, з імпортною електронікою теж. Українська "система" існує - гугли, я не пам'ятаю на якому танку.
Злив зараховано.Тяжело достучаться. Закрыли тему. Спасибо
Гуманітарії надто дурні та самовпевнені, щоб зрозуміти, що програмне забезпечення зажди пишеться під певний набір електроніки.
І до речі, є у нас така "система".

гуглвпопашь, гуманітарій.Где есть?