Статус: Офлайн
Повідом.: 18050
Повідом.: 18050
Байкі ідуть? 

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.

Ох і гидота була..И как липкая замазка.
Повар був.той з консервою мішав.з кількою,в томаті.Ще так-0сяк.Але гидота...Как вы их хранили, ведь жарко.А прикинь! Скидають з БТРа коробки картонні, а в них, очам не вірю, кожна індюшка обскубана чисто-чисто, кожна в окремому пакеті, а в ній ще один пакетик, в якому серце, пуп, печінка. Нам, радянським людям, то було як фантастика! Ми такого не бачили! У нас в роті був таджик, який умів з тих індюшок з якоюсь крупою і місцевими травками такий суп-кашу варить! Навіть перед розвідвиходом той суп-кашу їли, таке добренне! Але більше ніколи не завозили.
Старі пердуни в спогади вдарилися.Я молодий,тільки слухаю.Байкі ідуть?![]()

Хлопці..Содьні ж празник.Мо,хвате?Пример плиз когда я тебя, или твой разговор, назвал нецензурным словом. Может стоит извиниться?

Подрасти, а потом вякай хуйню.
Ты идиот?Что тебе понятно, малолетка?
Може бути. Давно це було.Яка консервована? Сушена.
Ты не только слухай, ты ещё и запоминай. Молодым придется старых пердунов защищать. Не? Свалишь за поребрик?

Не звалю,не бзди.Це перше,що в танку потрібно.
у нас были очень неплохие консервы мясо с картошкой, и фасоль с мясом, банка как на томатной пасте большая, в ствол точно входила,Яка консервована? Сушена.Я її коли перший раз побачив готову.здалося-манка.А паштети та консерви були-факт. Угорські.
Как вы их хранили, ведь жарко.
До речі..Який поребрик?В мене всі поховані недалеко від Змійова..Свалишь за поребрик?
А в ствол входила потому, что и калибр орудия и диаметр консервной банки измеряли в дюймах. Своего только брюква, лапти и Йурий Долгорукий, все остальное спижженное на Западе!у нас были очень неплохие консервы мясо с картошкой, и фасоль с мясом, банка как на томатной пасте большая, в ствол точно входила,

Подпись мою почитай,нецензурным словом

Кого ты слушаешь?!!!Ты не только слухай, ты ещё и запоминай. Молодым придется старых пердунов защищать. Не? Свалишь за поребрик?

Хрена тобі!На шість!Те старэ стерво года на три моложе меня,
Сравнять с землей! И Змиев заодно!До речі..Який поребрик?В мене всі поховані недалеко від Змійова..

Бля..Піду,винця візьму.Зарази ви..Давление давно мерял? А сахар?