Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Йобана русня

cgcgb8.webp

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

неее ну нормальдос,нормально
рашованы туда не сунуться
как бошки этим баранам резали еще свежо в памяти

Завтра, во вторник, 9 октября в 15:00 The Insider и Bellingcat опубликуют свое расследование, в котором изложат подробную биографию Мишкина/Петрова, начиная от его жизни в отдаленном поселке в Архангельской области, заканчивая его участием в спецоперациях в Украине, Приднестровье и странах Западной Европы.

А до чого тут я:confused::незнаю: Жителі москви занадто пихаті, щоб шось там підтягувати.
Спроба пожартувати не дуже вдала, якщо чесно.
Сенс української в тому ще полягає, щоб гості з рф, відчували, що вони тут( хоч навіть і віртуально) ЛИШЕ гості, хоч небажані та незвані. І аж ніяк не господарі, чи боронь Боже "брати".
ПС.от як "палиницю та рушницю" опануєте, тоді побачимо.

Завтра, во вторник, 9 октября в 15:00 The Insider и Bellingcat опубликуют свое расследование, в котором изложат подробную биографию Мишкина/Петрова, начиная от его жизни в отдаленном поселке в Архангельской области, заканчивая его участием в спецоперациях в Украине, Приднестровье и странах Западной Европы.
Супер.:клас:

А до чого тут я:confused::незнаю: Жителі москви занадто пихаті, щоб шось там підтягувати.
Спроба пожартувати не дуже вдала, якщо чесно.
Сенс української в тому ще полягає, щоб гості з рф, відчували, що вони тут( хоч навіть і віртуально) ЛИШЕ гості, хоч небажані та незвані. І аж ніяк не господарі, чи боронь Боже "брати".
ПС.от як "палиницю та рушницю" опануєте, тоді побачимо.

тут є нюанс. Я дуже часто на *** їх шлю, а вони то краще розуміють, коли на собачій це робити.
Також виховний ефект має коли в Україні їх посилають на *** тією мовою, яку за їхньою думкою тут переслідують, ті самі носії російської мови, яких, знову на їхню думку, їхні іхтамнєты захищають від бандерівців.

Ось приходить воно на 90% російськомовний форум, а йому "пашол нахуй ебало кацапячье". На чистом русском езыге.

Ні,тепер хай опановують наступний этап - вимовляти швидко "святкування незалежності". :)

Ну, ви ж розумієте що це нереально:) коли кацапи заводять своє "нєзалЄжность" часом кров з вух іде.
ПС. в мене брат на росії.Чудово говорить українською.Два роки тому приїхав з жінкою( не говорить, але розуміє).Я дівчині мозок підірвала, коли пояснила що в українській мові слово "собака" чоловічого роду:)

тут є нюанс. Я дуже часто на *** їх шлю, а вони то краще розуміють, коли на собачій це робити.
Також виховний ефект має коли в Україні їх посилають на *** тією мовою, яку за їхньою думкою тут переслідують, ті самі носії російської мови, яких, знову на їхню думку, їхні іхтамнєты захищають від бандерівців.

Ось приходить воно на 90% російськомовний форум, а йому "пашол нахуй ебало кацапячье". На чистом русском езыге.

Для віртуального простору це має ефект, згодна.Для реального - не завжди.:)

Завтра, во вторник, 9 октября в 15:00 The Insider и Bellingcat опубликуют свое расследование, в котором изложат подробную биографию Мишкина/Петрова

The identity of the second suspect in the Salisbury poisoning has been revealed as Dr Alexander Yevgenyevich Mishkin, a doctor in Russia's military intelligence agency.

The Bellingcat investigative website posted the name online almost a fortnight after it outed the first suspect as Colonel Anatoliy Chepiga, 39, also a GRU officer.

British police last month accused the two men of attempting to assassinate Sergei Skripal, a former Russian double agent, and his daughter Yulia with a novichok nerve agent.

Похоже начало доходить. Даже на Эхо Москвы выложили на сайт

Ни чего подобного, прочитайте коменты после этого. Там все понятно . Тут решение только одно пидарастия это враг номер 1 для Украины и чем хуже пидарассии тем лучше для Украины. Этих фашистских великодуховных тварей уже не переделать.

Пресс-служба клуба "Краснодар" не видит в избиении крупного федерального чиновника своим футболистом ничего предосудительного. Выходные же!

Назад
Зверху Знизу