Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
А шо удівітєльного? У нас в селі під Харковом в 60-ті роки на ставку білизну полоскали. Пацаном мамі покійній на санках виварку возив. Правда в 70-му вже машинка була, Ріга-66, крута тєхніка по тому часу. Ну а от у *****ів в Устюгу ще мабуть стіралок таких нема-от і мучацця люди.Я вот никак не пойму, нахуя им ходить полоскать белье на реку? У них что, даже колодца собственного нет, чтобы дома полоскаться?
Я вот никак не пойму, нахуя им ходить полоскать белье на реку? У них что, даже колодца собственного нет, чтобы дома полоскаться?
Ты, прям, как к Мюридке в комменты заглянул4. Сели бы, но уводили самолёт от города, шоб мирняк не пострадал.
А как доки уцелели? (любая вата спросит именно так) Ибо температура горения как бы сжигает бумагу...
Не сгорел, а угорел. Задохнулся, но не поджарился. Такой себе прикопченный шашлык.
А как доки уцелели? (любая вата спросит именно так) Ибо температура горения как бы сжигает бумагу...
Слухай, я навіть не знаю що тобі порадити, лід приклади чи щону що ти, ***ть, все ще тарахтишь, як препезнутый? Чого тоби дати, щоб ти свое ебало завалив *****. Вибач за суржик.