Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
летом эта хакасия горела, теперь они мёрзнут, нахера тогда тушили ?
Китайцы уже грозят головы кацапам резать
Меркель: Я на боці Порошенка, але Європа не перериватиме відносини з Росією
"Звичайно я на боці пана Порошенка (у конфлікті з РФ – ред.), але питання, пов’язані з "Північним потоком-2", також лишаються для мене важливими", - пояснила вона
Клімкін сказав, коли Росії чекати персональних санкцій від ЄС
Рішення про введення персональних санкцій щодо Росії за агресію в районі Керченської протоки буде прийнято 18 лютого на засіданні міністрів закордонних справ ЄС.
"Я дуже сподіваюся, що санкції, які будуть у понеділок - це ще не кінець ... В ЄС вже є пропозиції, ви, напевно, чули про ідею про недопуск (російських) кораблів у порти, але є і креативні ідеї", - зазначив він.
Клімкін додав, що стосовно РФ незабаром очікуються санкції з боку США.
Також глава МЗС повідомив, що на засіданні міністрів закордонних справ країн-членів ЄС буде розглянуто і питання підтримки Донбасу - інфраструктурними та інвестиційними проектами.
За словами міністра, саме допомогу Україні ЄС планує зробити головною відповіддю на "Азовську криза".

Несколько этажей учебного заведения, расположенного по адресу улица Ломоносова дом 9 в Санкт-Петербурге, обрушились 16 февраля.
Под завалами могут находиться семь человек.
По данным из открытых источников, по указанному адресу находится Университет ИТМО.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
От як обернулось "давієгоблять" - гаразд, чавимо.![]()
Однією сракою на два стільці:
Від такого шпагату можна і навпіл розірватись. Навіщо так мучитись, скажи вже як є: мені кремль відлистує бабла, я за кремль. Шо, не оберуть, посодють, ганьба? Ну так хто ж винен? Напевно кляті хахли - відмовились здаватись ординцям.

В Петербурге обрушились несколько этажей вуза