Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

россия напала на Украину

Не зовсім про те , шо там у *****ів , але ... :yahoo::клас:
e5cecc.webp

Шумбратадо!

Учи свой язык, мордвин!

Твой язык красив и звучен!

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Ааааа!!! Где они взяли єтот ****ец!!!

Трішки офтопу . :збентежений:Віршик про *****асів . :D

Бухаю.. Ностальгую... Жалкую про втрачений час та життя наших хлопців :(
*****і *****и! Самі не живуть, та оточуючим не дают :( тварюки

Але я досі пам'ятаю як я здивувався тому мільону адекватних людей, які вийши на Майдан. Для мене це було зламом усіх стандартів і шаблонів. Я і не розумів скільки адекватних та замовідвертих людей є поруч зі мною.
Я вже декілка років думав про еміграцію звідси и вважав усіх оточуювиих *****асами... Та як виявилося більшисть ціх *****асів зайняли чергу на виїзд до Бєлгороду до кінця лютого 2014. Та виявилося, що усі вони були "братськіми" москалями. Абсолютно усі, кого я вважав *****асми і запитував як їх земля носить... І ось спрацював якийсь фільтр... І мені стало легше спілкуватися з оточующіми. Усе гівно зникло...

А волонтерам "ангелам добра" реальна подяка. Їх багато загинуло на цій війні :( і ми ще не одно деситиріча будемо згадувати та шанувати їх, не менш ніж наших захисників.

Далі буде... Слухайте поки що музику...

ЗІ
Я досі не розумію як я перейшов на українську. Але... Я останні роки багато спілкуюся з найближчим зарубіжжям. Я розумію польску, білоруську, частинами литовську і чеську.
Хоча я добре розумію, що можу запхнути за пояс будьякого росіянського лінгвіста.
І ось я розумію, що не в ту мову вникав і занурювався :(

Я у тому році усіх оточуючих османців під час відпустки учив "Слава Україні". Цього року буду їх вчити "Героям Слава!" :)

Ще один ніж у спину ? "Учите казахский язык или уезжайте – российский журналист о русских в Казахстане."

Не россия, а Туркменистан но тоже интересное видео.

День Конституции в Туркменистане выглядит так

Точка невозвращения уже пройдена

Ще один ніж у спину ? "Учите казахский язык или уезжайте – российский журналист о русских в Казахстане."

Это второй казахский кинжял - в 90х им говорили просто "уезжайте, или зарежем вместе с семьями".

СК начал проверку мачехи задержанного в Москве ребенка по статье о нападении на полицейских

Читаю рашаказахский срач, как все знакомо :)

Русские не знали городов. Масквабад построили при Бату хане. В 1700 году вас обозвал рускими Петр первый. Московию обозвали росией. Искусственно созданная страна и народ. Вы платили дань до 1700 года Кырымскому Хану, рабы! Наши предки вам построили города. ****и! Исконно казахские земли — это вся земля, до МКАДА. Остальное наша земля! Нет такого государства как росия. Есть московия в границах мокшанских болот. Скоро все вернется на круги своя!
Это талант - так посраться со всеми соседями.

*****етовка принялась снова грозить миру терактами.
"Сегодня лидеры G7, заявив о готовности усилить санкции против России, по сути дела, расписались в том, что они не собираются реально противостоять международному терроризму. Без России это абсолютно провальный проект", - заявил Клинцевич.

СК начал проверку мачехи задержанного в Москве ребенка по статье о нападении на полицейских
Могут спокойно посадить лет на 5 за оторванный мусорской погон, а могут и замять, поскольку шум большой поднялся. Как повезет.

Назад
Зверху Знизу