Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
А ну, в очі дивись! Як ти сидіш? Ти на кого тикаєш? (жарт)На питання відповідай, а не ображай співрозмовника
Могли жить нормально, пустили ***ло, пустили смертьПанове, давайтє порадієм за модератора сєвполітфорума. Його крєснік успєшно завєршил кар"єру військового. Хочу побажати їм поскорєє встрєтіцца однЕ з однИм.
![]()
Вот є-бальнік етого ****а-модєра.
Почитал за него в Педивикии -отут дядько у *****обицях розповідає про цей ****о-****ет
Почему не дрочат на её ****у?Вот смотри, люди *** знает когда это нарисовали:
понаєхі олів'єжопольскі в перших рядах накликали біду і на себе, і на нас.Панове, давайтє порадієм за модератора сєвполітфорума. Його крєснік успєшно завєршил кар"єру військового. Хочу побажати їм поскорєє встрєтіцца однЕ з однИм.
![]()
Вот є-бальнік етого ****а-модєра.
![]()
Ні, ти нічого не зрозумів. Спробуй щеА ну, в очі дивись! Як ти сидіш? Ти на кого тикаєш? (жарт)
Слухай, спробую ще раз: ти почав коментувати жарт про руську вулицю у Львові так, наче не зрозумів це; я спробував тобі пояснити сутність жарту; а ти знов "на умнякє". Власне справа твоя, там і залишайся. Мені там робити нема чого.
*****! Там вся Сибирь-матушка ещё пуста, ну окромя той, шо китайцами уже освоена!В Госдуме заявили о критической нехватке кладбищ в России.
В России критически не хватает благоустроенных кладбищ и крематориев. Об этом заявила зампред комитета ГД по строительству и жилищно-коммунальному хозяйству Светлана Разворотнева. Она добавила, что соответствующий законопроект подготовлен и отправлен на экспертизу. План пошёл с опережением?
![]()