Выйди через биксуПрием я фикса - чикса - я мясник - прием)))
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Выйди через биксуПрием я фикса - чикса - я мясник - прием)))
ары зато уперлисьОбосрались грузины.
Премьер-министр Армении Никол Пашинян о намерении покинуть ОДКБ:
— Выйдем. Мы решим, когда… А вы что думаете? Какой следующий шаг? Вы думаете, что вернемся назад? Нет, другого пути нет. Не беспокойтесь, назад не вернемся.
у 2022му я радів, коли здавалося, що *****ів залишили без МС, офісу та продуктів Адоб. здавалося, от от і їх відключать від Гуглів та АйОС. але за півроку все повернулося на довоєнні рейки
Усьо! ****ець Пашиняну.... ***ло його замоче руками дироваары зато уперлись
Ну зараз може жорсткiше це все буде, бо вiйна в угоду ***ла вже починае зайобувати весь цивiлiзований свiт!але за півроку все повернулося на довоєнні рейки
там можна зробити все простіше і точково: всі комунікації центральної влади побудовані на обладнанні та софті Cisco. довести там "пошту та телеграф" до стану параліча можна за день.Ну зараз може жорсткiше це все буде, бо вiйна в угоду ***ла вже починае зайобувати весь цивiлiзований свiт!![]()
Для цього треба мати залiзнi йайцi, нарештi вони в Заходу з'являтись почали! *****iв ще в 2014р. можна було вiдключити вiд Свiфта, та iнших благ, закрити iм в''iзд в ЕС, США, GB, тощо, навiть в ту ж Турцiю з Египтом! Але - цього своечасно не зробили, ось вони й бикують вже 10 рокiвтам можна зробити все простіше
схоже, що вислів "останнє кітайське попередження" (що мав під собою історичну основу) отримав нове тлумачення.Для цього треба мати залiзнi йайцi, нарештi вони в Заходу з'являтись почали! *****iв ще в 2014р. можна було вiдключити вiд Свiфта, та iнших благ, закрити iм в''iзд в ЕС, США, GB, тощо, навiть в ту ж Турцiю з Египтом! Але - цього своечасно не зробили, ось вони й бикують вже 10 рокiв
Шкода наших хлопцiв, що гинуть та отримують калiцтва на нулi....отримав нове тлумачення.