Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Не хвилюйтесь, скасують!краснодарську коли вже скасують?
Соус давно переименовали в Украинский.краснодарську коли вже скасують?
по москалівську вже мовчу. кажуть "історична назва". спвчуття мешканцямСоус давно переименовали в Украинский.
То не те *******, которые *******.по москалівську вже мовчу. кажуть "історична назва". спвчуття мешканцям
в мене товариш там мешкав - звернувся з листом. їому історікі все пояснили. він поїхав до Львова на протестТо не те *******, которые *******.
Есть еще версия Моськи и Левки.
Цікаво. Мені здавалося, що столиця в нас поки що Київ.в мене товариш там мешкав - звернувся з листом. їому історікі все пояснили. він поїхав до Львова на протест
там бомблять та багато москалівЦікаво. Мені здавалося, що столиця в нас поки що Київ.
Так уже, Только не помню как назвали.там половина українських було. але погром так погром - для всіх погром. краснодарську коли вже скасують?
ну добре, тоді я заспокоївся. хоча назва тупа. можна було б східнохарківська, чи півнчно-немишлянськаТак уже, Только не помню как назвали.
Улица Единства (укр. Вулиця Єдності) — улица пролегающая в Немышлянском районе Харькова, между южными кварталами Салтовки (так наз. Нижняя Салтовка) и северными окраинами частного сектора Немышля. Связывает район Старой Салтовки (Посёлок Халтурина) с труднодоступными микрорайонами Восточной Салтовки — 627-й и 626-й[1].
Ходють упоротьіе слухі шо *****ьі циммерит на основі ****а ***ла придумали. Но поскоку ****а на всех не фатает, приходиться использовать то, шо есть. Хотя это нескрєпная защита. Должна бьіть бєрьоза.****сты стали обкладывать свои танки деревом
![]()
![]()
Єдєт ізбушкаНа фото дерева голі - зима.
То вони ізбушку побудували, щоб у холодній залізяці зігрітися.