Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

россия напала на Украину

20240220_170353.jpg
пусть сделают 140 лямов гробов . может не сразу . но до лета надо их сделать .

вот это и есть представители сраных ляхов..О которых мы не забыли.. Значит, когда нибудь вспомним..Сейчас - не время и в целом мы благодарны Польше за помощь, которую она давала года полтора...

:іржач:

• Це смішно!
Реакції: aSHO
1708450924709.png

Ще раз. Які ***** ляхи? Сєрпом тєбє по молоту...
Я что, сказал про всех поляков? Я сказал. про сраных ляхов, которые с серпом и молотом.
Кстати , куда смотрят силовики? На серп и молот?

А красный флаг со "коси и забивай" ни о чем не говорит?
каже лише про те, що на кордоні з польського боку кояться злочини, а уряд та органи правопорядку на це дивляться як на належне. місяць тому, наприклад, в Німеччині були страйки фермерів: вони просто проїхалися вулицями міст на тракторах та сігналили, нічого нікому не блокували, ДойчеБан по деяких напрямках тиждень не працював...

Я что, сказал про всех поляков? Я сказал. про сраных ляхов, которые с серпом и молотом.
Це не ляхи. Це комуняцькі уйобки. Нащадки тих, хто в 39му році зустрічав з квітами радянську армію.
Кстати , куда смотрят силовики? На серп и молот?
А що, в Польщі є заборона комуністичної символіки?

Це не ляхи. Це комуняцькі уйобки. Нащадки тих, хто в 39му році зустрічав з квітами радянську армію.

Резет, ты чего так разволновался? Или ты сейчас в Польше?

щось незрозуміле Як наголошує Державна прокуратура Польщі, відповідно до параграфа 13 Основного закону Польщі, «забороняється існування та діяльність політичних партій та інших організацій, котрі у своїх програмах посилаються і повертаються до тоталітарних методів і практик діяльності комунізму, фашизму і нацизму».

щось незрозуміле Як наголошує Державна прокуратура Польщі, відповідно до параграфа 13 Основного закону Польщі, «забороняється існування та діяльність політичних партій та інших організацій, котрі у своїх програмах посилаються і повертаються до тоталітарних методів і практик діяльності комунізму, фашизму і нацизму».
Ну, червоний прапор - це ще не діяльність. Але - таки да, маркер.

Назад
Зверху Знизу