Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Йобана русня

Мова у вінді стоїть кацапська. Гугл використовує мову системи, а не ту, якою введено запит. Але, там є, в самому гуглі, можливість обрати "результати тільки українською".

результати тільки українською"
Я можу читати англійською, і ще деякими мовами, але це питання релевантності - я хочу в першу чергу отримувати статті українською, потім англійською, а може вже потім кацапською.

Я можу читати англійською, і ще деякими мовами, але це питання релевантності - я хочу в першу чергу отримувати статті українською, потім англійською, а може вже потім кацапською.
У. Вінди. Системну мову. Вистав. Українською. І буде тобі спершу - результати українською.
а якщо ти упоротий - лізь в налаштування пошуку гугла і особбисто йому сам налаштуй в самому гуглі.

Я можу тільки констатувати - в усих, кому гугл видає результати російською на запит українською - стоїть російська вінда. В гіршому випадку - з рутрекєра. В ліпшому - проста налаштована "Язьік системьі -> русский".

2023-10-15_123759.webp

Мова у вінді стоїть кацапська
У. Вінди. Системну мову. Вистав. Українською
Я. З. Телефона.
І в мене мова системи телефонів ЗАВЖДИ українська.
І мова браузера Опера українська.
Але мова пошуку йобаного Гугола - автоматом спершу випадає кацапське нарєчіє, а вже потім нормальні мови.

все ж в курсе, что Украина объявила москву своей культурной спадщиной? теперь у кацапов будут рваться пердаки от наших послевоенных дайвинг-туров.

Я вообще слышал много разных ошибочных утверждений, но никогда не думал что их надо узаканивать, а не исправлять.
Да, но система "свой-чужой" работает именно такими оговорками :)

Вот сколько там до того Белгорода? А по говору у "Каравана", "Дафи", на Барике эти гости вычислялись на "раз!"

Это ж как надо херово работать холодильщиком ("течеискатель") чтоб плакать о такой гнилой праворульной залупе в цене до 1 ку.е. (так какой там... и в 500 можно влезть )... А теперь все "писец - остался без зароботка"... А вобще - месные аборигены увидели вражескую колисницу из за границы - вот срепы и заскрепели... Инструмент не взяли т.к. как им пользоваться по их каналам не показывают да и некогда им заморские ютубы сотрЭть.... Только не увидел основного! Где насрано -??? :D

Назад
Зверху Знизу