я думал врачи живут не на одну зарплатукласти плітку самотужки лікарю-терапевру

но процесс укладки плитки или любой другой ручной труд может быть интересен как процесс, как хобби.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
я думал врачи живут не на одну зарплатукласти плітку самотужки лікарю-терапевру
то ты читаешь с помылкамиНавіщо перекладати коли ти перекладаєш з помилками.
шлем свой сними и увидишьпокажи мені де тут "ілі"
подумай зачем тут поставили "та/або" и к чему оно относится14. Відведені майданчики для платного паркування обов'язково повинні бути обладнані паркувальними автоматами з розрахунку не менш як один автомат на 20 місць для паркування з обох боків уздовж проїзної частини вулиці, дороги або тротуару та/або інформаційними знаками про можливість і порядок надання послуги “мобільне паркування”.
Главное чтобы голову не забывал домаТы же в магазине не качаешь права что ты против денег?
вся сумська, починаючи з метро університет - навіть не можна пасажира висадити с 8 до 20...
чудік, покажи мені де тут "ілі"
14. Відведені майданчики для платного паркування обов'язково повинні бути обладнані паркувальними автоматами з розрахунку не менш як один автомат на 20 місць для паркування з обох боків уздовж проїзної частини вулиці, дороги або тротуару та/або інформаційними знаками про можливість і порядок надання послуги “мобільне паркування”.
Слово "обов'язково" (по вашому це "обязатєльно") означає що має бути саме так, без "ілі". Паркомат має бути і крапка. Немає паркомату - немає платити бо паркувальний майданчик не відповідає вимогам постанови Кабінету Міністрів.
3.34А что вам запрещает пассажира высадить?
там, где есть знак имелось ввиду. Сумская одна из длинных улиц.дык на перекрестке с петровского нет знака запрещающего остановку. Или уже есть?
там, где есть знак имелось ввиду. Сумская одна из длинных улиц.
что там на петровского я не помню.
https://www.google.com/maps/@50.003...4!1sCq7kHCapl5dooxymOJSZgQ!2e0!7i13312!8i6656серьезно? А что вам запрещает пассажира высадить?
і священики всі на лексусах і яхти маютья думал врачи живут не на одну зарплату
на перехрестях і без знака не можна зупинятися. Ну, це якщо за правилами.
можна через 10м
якщо там до перехода буде більше 10м, і до розмітки 1.1 буде 3м
а якщо треба ближче до пам’ятника Шевченко? До парку, дельфінарія? Малу дитину?на площади слабо высадить?
у оперного стоянка, за оперным тоже место, где можно стать есть.до пам’ятника Шевченко
за оперным дорога есть, но...дельфінарія
чтоб я так жил как вы прибедняетесь(с)і священики всі на лексусах і яхти мають)))
а якщо треба ближче до пам’ятника Шевченко? До парку, дельфінарія? Малу дитину?
Я розумію б були знаки "Стоянка заборонена", но напхали скрізь "Зупинка"..
проїхати піввулиці, щоб потім пішки повертатись, якось дивно.у оперного стоянка, за оперным тоже место, где можно стать есть.
я ж і пропоную заборонити рух авто по центру міста, щоб вам пішки було зручно ходити...А если людям негде пожить вы не против чтобы они вломились в вашу квартиру?