Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Инспекция по Парковкам в городе!

• Автор теми Автор теми Prov
  • Дата створення Дата створення
класти плітку самотужки лікарю-терапевру
я думал врачи живут не на одну зарплату:незнаю:
но процесс укладки плитки или любой другой ручной труд может быть интересен как процесс, как хобби.

Навіщо перекладати коли ти перекладаєш з помилками.
то ты читаешь с помылками

покажи мені де тут "ілі"
шлем свой сними и увидишь :рл:
14. Відведені майданчики для платного паркування обов'язково повинні бути обладнані паркувальними автоматами з розрахунку не менш як один автомат на 20 місць для паркування з обох боків уздовж проїзної частини вулиці, дороги або тротуару та/або інформаційними знаками про можливість і порядок надання послуги “мобільне паркування”.
подумай зачем тут поставили "та/або" и к чему оно относится

чудік, покажи мені де тут "ілі"

14. Відведені майданчики для платного паркування обов'язково повинні бути обладнані паркувальними автоматами з розрахунку не менш як один автомат на 20 місць для паркування з обох боків уздовж проїзної частини вулиці, дороги або тротуару та/або інформаційними знаками про можливість і порядок надання послуги “мобільне паркування”.

Слово "обов'язково" (по вашому це "обязатєльно") означає що має бути саме так, без "ілі". Паркомат має бути і крапка. Немає паркомату - немає платити бо паркувальний майданчик не відповідає вимогам постанови Кабінету Міністрів.

лол. методичку выдали а язык как не знал так и не знает:іржач:

дык на перекрестке с петровского нет знака запрещающего остановку. Или уже есть?
На площади - стал на стоянку - высадил пассажира и едь себе дальше. Не вижу особой проблемы. Или надо именно вот прямо на самой сумской останавливаться?

дык на перекрестке с петровского нет знака запрещающего остановку. Или уже есть?
там, где есть знак имелось ввиду. Сумская одна из длинных улиц.
что там на петровского я не помню.

там, где есть знак имелось ввиду. Сумская одна из длинных улиц.
что там на петровского я не помню.

перекресток сумская-петровского - в сторону парка горького можно высаживать пассажиров пока не надоест

на площади слабо высадить?
а якщо треба ближче до пам’ятника Шевченко? До парку, дельфінарія? Малу дитину?
Я розумію б були знаки "Стоянка заборонена", но напхали скрізь "Зупинка"..

а якщо треба ближче до пам’ятника Шевченко? До парку, дельфінарія? Малу дитину?
Я розумію б були знаки "Стоянка заборонена", но напхали скрізь "Зупинка"..

А если людям негде пожить вы не против чтобы они вломились в вашу квартиру?

Назад
Зверху Знизу