Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
А у нас в сетке есть?А я нашел в сети видео с таким названием, а там оказалось гейское ****о
Отакие дела. Хоть бы гады кино нормальное подсунули...

А я нашел в сети видео с таким названием, а там оказалось гейское ****о
Отакие дела. Хоть бы гады кино нормальное подсунули...

Именно у нас и естьА у нас в сетке есть?
Это я так, чтобы не нарваться на подделку![]()

от жеж *****ы!
фильм неплохой, но по сравнению с остальными индианами - лажа... ...Мое мнение: Продолжение "Индианы Джонса" рядом не стоит с продолжением "Звездных Войн".
Фільм можна порівнювати в двох площинах. Перше - це порівняти з попередніми частинами, а друге - це порявняти з іншими екшинами. Так от якщо порівняно з Індіаною 1,2,3 він можливо трохи програє (бо то була класика), то в порівнянні з іншими фільмами, він однозначно попереду(але це вже ИМХО).кто смотрел скажите все же стоит ли оно хоть немного предидущих частей и на какую оценку тянет?
Сюжет вгадується для тих, хто дивився попередні частини, бо традиції Індіани збережені на 100%, трошкі фарсу та іронії, і трошки казок("1. Полная бредятина на предмет оружия (порох в гранатах и стальная дробь)"), але вони характерні всім частинам, та й не тільки ІндіаниКонкретно что не понравилось:
1. Полная бредятина на предмет оружия (порох в гранатах и стальная дробь)
2. Сюжет достаточно примитивный и легко предугадывается. Нет даже намека на былой размах.Концовка просто банальная.
А ніхто й не робив акцентів на ті ребуси3.Попытка разнообразить сюжет ребусами (как в "граале") напоминает детские шарады.
Грав нормального старого...4. Форд скис, играет пресно.
Всі сцени поруйнування чогось одна на іншу схожі...5. Сцена с разрушающимся городом повторяет сцену из второй мумии.