Статус: Офлайн
Повідом.: 21324
Повідом.: 21324
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
такс, ти шо ненаєш чи грав Гібсон у Хороброму серці чи нє?такС, а у меня не настолько хорошее зрение. чтобы видеть где чья эээ...попа....
может и Гибсона, откель я знаю....
а там ото не гола попа Мела Гібсона?

бо відсьогодні я активістка руху під лозунгом " Всі НА захист чуйських бісноватих їжачкіффф!"и вообще ты че такая колючая?![]()

вопрос звучал иначе....

зараз у них ( у чуйських їжачкіффф) післяобідня прогулянка по травичці...з шоденним лоскотанням....а куда починчиковал наш чуйский ежик? или ежиха?![]()
...не скажу чого...з шоденним лоскотанням.......не скажу чого...

нє, ну ти вже ::cranky зовсім. від того , про шо ми говоримо всю сорінку ,проведи напівколо у 180 градусів... ато , шось дуже цікавим шагом ,у тебе ходять їжачки по травичці...Да и так уж ясно - чого.
Всю страницу только об этом и говорите.
.
нє, ну ти вже ::cranky зовсім. від того , про шо ми говоримо всю сорінку ,проведи напівколо у 180 градусів... ато , шось дуже цікавим шагом ,у тебе ходять їжачки по травичці...
Что-то мы уж совсем в какие-то анатомические глубины погружаемся.
во-во . і навіть не підтвердила\не підтвердила здогадку про шотланців , Гібсона і кіно "храброе сердце"И дарлин ушла.![]()