Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Образ ненаю, а способи є:Ну дык, а я каким образом должен до этого додуматься?
згодна. Це я гарячканула. Була неправа...неправильна, нестримана...прошу вибачитистоп-стоп. Для расформирования общества необходимо решения большинства его членов, а кворума как раз и не набралось.
Слово **** може і гидке, але ж не у всякому контексті...та і сам предмет...іноді ,в деяких ситуаціях, взагалі-то...корисна (а інколи і достаньо збуджуюча ) штукенція...Так что "вважаю твої слова емоційнім проявом власного бунтарства проти усього гидкого на світі".
Ага.ага. (тіки насторожує, шо ти так швидко згодився...до чого б це?)"А-та-та" мне и...
(...) а воно ,ага?общество функционирует дальше.
Інколи твої бажання , все ж випереджають всі можливі можливості....а я всего лишь хотел отгадать твой фильм. неужели я так много хочууууу?
..і я слідом...
так, у меня кадры не вставляются...
загадывайте кто-нибудь.....
Слово **** може і гидке, але ж не у всякому контексті...та і сам предмет...іноді ,в деяких ситуаціях, взагалі-то...корисна (а інколи і достаньо збуджуюча ) штукенція...

ни дедукция, ни индукция, ни "поперсторы" не помогли понять сие(...) а воно ,ага?

Інколи твої бажання , все ж випереджають всі можливі можливості....
красиво отмазаласья прийшов тебе нема...і я слідом...
Мне кадры Сержа почему-то напомнили Индиану с его Храмом Судьбы. Вот напомнили и все тут!

та вашим тіки волю дайЯ же и говорю - наши![]()
награють- будь здоровМне кадры Сержа почему-то напомнили Индиану с его Храмом Судьбы. Вот напомнили и все тут!