Мальдивский принц
М
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Почему такой вывод? WSJ не даст одной крысиной жопы за всю *****ию, они пишут для инвесторов.Уолстрит Джорнал - постійно за бабло ***чить кремлівські наративи.
А хто башляє інвесторам?Почему такой вывод? WSJ не даст одной крысиной жопы за всю *****ию, они пишут для инвесторов.

Так вже не сидить Європа. На іглє. Усе диверсифіковано, і ціна на газ, навіть, впала. Окрім газу що нетак?Сидение на кремлёвской газонефтяной игле 20 лет не приносит роста благосостояния, к тому же структурные изменения в экономике не благоприятствуют старым экономическим и социальным моделям.
Це тупий *****ський наратив, який до вторгнення волав з кожного утюга.Никто. Инвесторы поднимают бабки либо на среднесрочных трендах, либо на долгосрочном росте, им важно по каждой экономике, отрасли, виду активов увязать позитивные или негативные последствия тех или иных событий.А хто башляє інвесторам?![]()
Ну, во первых, отказ от российских энергоносителей а также российского рынка недёшево стоил Европе, не всё на поверхности лежит.Так вже не сидить Європа. На іглє. Усе диверсифіковано, і ціна на газ, навіть, впала. Окрім газу що нетак?
Ну, "Европа беднеет" это факт, из за последних событий. Можно спросить любого бюргера даже в благополучных странах Зап. Европы, насколько их ударили инфляция/рост цен. А вот продолжится ли этот тренд или исправится, это уже мнение.А... ну постпромислова модель економіки дала про себе знати - вони по вигоняли з розвинутих країн промисловість у східну Європу. Східній - добре, а німецький трудяга трохи лососнув тунця... але, неможна так казати, що Європа біднішаєЦе тупий *****ський наратив, який до вторгнення волав з кожного утюга.
На таких фразах я, зазвичай, закінчую читати постне всё на поверхности лежит.

Ну, вот расстроил меня, опять буду плакать.На таких фразах я, зазвичай, закінчую читати пост![]()
Ні, краще згенеруй ще бездоказових стверджень.Ну, вот расстроил меня, опять буду плакать.
Та не, я тут реферат напишу на 10 страниц, с подробным перечислением фактов, подробных доказательств и источников информации.Ні, краще згенеруй ще бездоказових стверджень.
Кроме шейхов ещё Гуглы, Майкрософты, Нвидии всякие. Ну, они и последние 20 - 30 лет не беднели. Крупные банки, не все правда.А кто сейчас богатеет? Глобально, в мире. Шейхи разные? ну они и не беднели последние лет 20-30
Так сучасний західний світ - це світ приватної власності. Зхуяль суверенні економіки повинні збагачуватись? Їм ніхуя не належить, крім податків. Корпорації будуть богатіти, бо вони виробляють продукт. Якщо вони не збагачуються - вони не мають сенсу к існуванню, уся діяльність комерційних структур націлена на материальне збогачення.Кроме шейхов ещё Гуглы, Майкрософты, Нвидии всякие. Ну, они и последние 20 - 30 лет не беднели. Крупные банки, не все правда.
Европа это люди прежде всего, я говорю про уровень жизни людей в среднем, а также про экономику в целом и как следствие про социальное государство, что в итоге влияет на уровень жизни людей опять таки.Європа біднішає? А хто це такі - Європа?
Так, я щось не бачу, щоб хтось біднішав.
Не підкажеш, як подивитись на скільки, з точки зору *****ської пропаганди, яку ви сюди тягнете, збіднішала європа, і хто саме є такий ця "європа"?
Що ти маєш на увазі?Социальная система Европы постепенно разрушается/перестраивается в сторону уменьшения количества плюшек для простого гражданина, это факт.
Размеры пенсий, достаточно сравнить какую часть зарплаты составляла средняя пенсия в той же Германии 20 -30 лет назад и сейчас, размеры пособий по бедности, стоимость коммуналки, стоимость медицины, стоимость обучения в университетах и многое другое, социальное государство было гораздо более щедрым.Що ти маєш на увазі?
Ні, державне утворення - ні де не є люди. Якби європа була виражена людьми - ми не отримали б жодного леопарда, чи, навіть САУ.Европа это люди прежде всего, я говорю про уровень жизни людей в среднем, а также про экономику в целом и как следствие про социальное государство, что в итоге влияет на уровень жизни людей опять таки.
А що там з комуналкой? Ну газ по дешевшал. І відключення від *****ського газа - єдиний фактор цього. Немає ні яких факторів, негативно впливаючих на економіку ЄС у відключенні від *****огаза - є тільки позитивний факт. Газ. *****. Здешевшав.Социальная система Европы постепенно разрушается/перестраивается в сторону уменьшения количества плюшек для простого гражданина, это факт.
Люди в самых разных странах отмечают что инфляция цен, дорожание жилья, взлёт цен на коммуналку и так далее снижают их уровень жизни.
Це фактор здешевлення газу для ЄС.Что до причин, то их множество и они разные, отключение от *****ских энергоносителей это лишь один из факторов.
Ще раз - ти упорото несеш ***ню про вплив відмови від *****огазу на економіку ЄС. Так, він є - газ для ЄС здешевшав.Бездоказательные высеры типа "аx ты *****", "*****ская пропаганда"
В Німеччині близько 50 євроцентів за квт. Особисто платив 1200 євро за перевитратуНайдорожча електроенергія - 19 центів за кВт (Греція, це 7.51грн по нашому за кВт) . Фінляндія - 3,09грн/кВт.
Це вже ПІСЛЯ "зубожіння", коли ціна піднялась від 37% до 67% в залежності від країни.

А не 30 центів? Від коли це стало 50? Чи яка це категорія і хто постачальник? Середня значиться як 30.В Німеччині близько 50 євроцентів за квт. Особисто платив 1200 євро за перевитрату![]()
Ніяк не 30, на початку серпня 22-го коштувало десь 40 центів.А не 30 центів? Від коли це стало 50? Чи яка це категорія і хто постачальник? Середня значиться як 30.
P.S. А скільки ж ти на палив?