Треба. К следующей войне с мордоком. К этой войне надо было готовиться в 2015.
Ее не надо подкатывать - надо давить радар, т.е. нужно знать направление на него и желательно находиться по линии визирования на ракету. ЭПР ракеты небольшой, его можно легко накрыть 10-кратной помехой так, что и MTI не поможет. Но делать надо быстро.... Нужно много тыжИТшников, чтобы сделать ****ог Кропивы.
Для того, тобы бить орланов надо для начала их видеть. Т.е. нужна РЛС. А это посложнее чем слепить квадрокоптер в гараже. РЛС, способную обнаруживать такие цели, в Харькове делали, две в год в лучшие времена. Ни одну из них, кстати, Украина не заказала. А вот орки и Иран - покупали. Теперь - поезд ушел: кто делал или на пенсии или на грантах в Европе.
1/ C 2005. Але, *****ам вдалося якимось чином подавити Ющенка. Вітерець пліток носить тему, що його син скоїв смертельне ДТП і цим Юща потім шантажували до повної втрати працездатності.
2. Апогей траекторії ракети, у випадку Харкова, - десь посередині. Як ти збираєшся подавляти її завадами на зустрічному курсі? Вона, будь-що, долетить до апогея. Потім, звісно, перетвориться на шаланду, яку якусь несе інерциалка... але, вона долетить кудись поряд з ціллю, і це не завадить їх уїбати в якусь общагу, або ТРЦ. Тут ефективніше давити саме ретранслятори, саме вони забеспечують "останю мілю". І вони літають як хочуть.
Останій ***** - докладаю, тиждень тому. Висікав над містом безкарно, встиг потрапити на ХХ у вигляді аудіозапису, і тільки потім був десь збитий за містом (нащо він так складно літав - не маю гадки). Якби він цілив по чомусь у місті - він безкарно туди влучив би.
3. ***** непотрібні "тижайтішники" для ****огу кропиви - сама Кропива вже є.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Чи ти для кого маєш наувазі ****ог? Для цивільних? може просто в саму кропиву цей функціонал запиляти?
4. В будь-якій справі рулить фінансування. Без бажання держави - ні хто це не буде робити, як мінімум, це не гаражна справа. РЛС по освіті повинен був разробляти я, наприклад. Але, я бачив дохуя вакансій укроборонпрома на работяг, і жодної в КБ. Тобто... держава НЕ хоче. (Це мій особистий висновок, і він може не співпадати з реальністю. реальність може бути такою, що держава... проста не відбиває дупля що треба робити і як).
РЛС в діапазоні 5+ГГц на декілька кілометрів - зробити можливо, потужностями держави - взагалі безпроблемно, але... я теж їх не бачу.