4000 грн на місяць

Идут шорты.

• Автор теми Автор теми novag
  • Дата створення Дата створення
В связи с резким потеплением мужское население начало раздеваться, так вот вопрос - прилично ли в городе Харьков ходить в шортах, или это больше деревенский стиль?

Мне кажется что в Харькове больше деревенских чем в самих деревнях.
Так что не парься! Главное чтобы яичко не выкатывалось когда сидишь.

по твоей картине (той что выше) гугл выдает - капри мужские

:D

А на мой запрос " бриджи " выдал эти картинки...

Парадокс...

8abfb7a36b57a90c663981395c1e3736.jpg

Думаю, в таких жарко летом будет....:)

Вважаю, що заборона шорт - дискримінація чоловіків. Або забороняйте жінкам вдягати короткі спідниці.

В связи с резким потеплением мужское население начало раздеваться, так вот вопрос - прилично ли в городе Харьков ходить в шортах, или это больше деревенский стиль?

это пляжный стиль.

пляжі ідуть.

Женские нормальные

2016-New-Lace-Jeans-Women-s-Hot-font-b-Shorts-b-font-Nightclub-Skinny-Women-s.jpg

Главное плащь в шорты не заправлять.

Ходу в джинсовых,чуть выше колена. Заебок

Покы вже другого кабанчика проедаю шо батькы выгодувалы. ((( Шукаю дивку зи своей хатою на ПП чы на ОлексiïвцI шоб одружитыся та экономить гроши.
То швидше шукай. В батьків же ж не свиноферма, мабуть.
Та й літо тобі у поміч. Хоч бачитимеш, що матимеш. ;)

Тільки дивися уважніше. Бо спокусить тебе якась краля у бойовому макіяжі. А потім вмиється, а ти й зомлієш одразу від того, що побачиш. :D
Тож, обирай відповідально. Ну, й про техніку секс-безпеки пам’ятай, звісно. Бо потім хуй відкрутишся.
Не встигнеш озирнутися, а ти вже - й чоловік, і батько. :D

Шорты - это охуенно!
даже на работе сейчас в шортах.

Женские нормальные
[/QUOTE]
вот что бывает, если одеть шорты меньшего размера, чем трусы :D

[QUOTE="Isaiah, post: 0"]Я тоже прыихав из-под Водолагы покоряты мисто. Вважаю ши мисьскый хлопец потрыбен выглядаты прылично, а не як селюк якыйсь у шортах.
Ходжу лiтом у сентетичной рубашечки з длинным рукавом, застегнутой на все пуговицы, чорных синтетичных брюках со стрелочкамы, черни начищены туфли. Маю чубчик. Часы тэж маю.
Перед выходом з найомной хати долго себе дезодорантами та одеколонами поливаю французськимы.[/QUOTE]
а айфон у тебя есть? без него никак за своего не примут :rolleyes:

[QUOTE="Архангел, post: 56502722, member: 201921"]Ну, й про техніку секс-безпеки пам’ятай, звісно. Бо потім хуй відкрутишся.
Не встигнеш озирнутися, а ти вже - й чоловік, і батько. :D[/QUOTE]
так это то, что ему нужно. просто так с квадратных метров не выгонят отца ребенка :D

Смотря в каких шортах:rolleyes:

...так это то, что ему нужно. просто так с квадратных метров не выгонят отца ребенка :D
Хтозна.
Якщо там за планом якась багатоходовочка, то летітиме він з тієї житлоплощі швидше, ніж дихатиме. :D

Назад
Зверху Знизу