Идут грозі

• Автор теми Автор теми Zigote
  • Дата створення Дата створення
много черных котикофф с голубыми глазами смотрят на нас сверху вниз , многие люди их считают просто звёздами

Це цікава гіпотеза, яка раніше не зустрічалася. До цього була лише схожа що нашу цивілізацію контролюють миші. Це у фільмі "Автостопом по Галактиці".

Только да сфотографируй что-то из сохранившихся рисунков и мне пришли, я не буду перерисовывать, обещаю , только посмотрю

О, це треба поїхати до мами і розкопати стоси жовтих газет, і там стільки всього цікавого ще, типу платівок СРСР і ще бо зна чого.

О, це треба поїхати до мами і розкопати стоси жовтих газет, і там стільки всього цікавого ще, типу платівок СРСР і ще бо зна чого.

Ого, я представляю, как можно закопаться надолго в это всё, время пролетит незаметно, но с пользой, представь, сколько ты можешь найти интересностей с прошлого , а также увидеть маму :любов::yahoo:

Це цікава гіпотеза, яка раніше не зустрічалася. До цього була лише схожа що нашу цивілізацію контролюють миші. Це у фільмі "Автостопом по Галактиці".

:D
Думаю в таком случае, что у мышей закончилась лицензия и их дивизии расформировали.
Теперь только милые пушистые черные котики с голубыми глазами, миллионов огней глаз светит с небес Мяууучный путь , а все планеты солнечной системы — это клубочки ниток мулине :кручусь: для них , всё для них :кот:

Ого, я представляю, как можно закопаться надолго в это всё, время пролетит незаметно, но с пользой, представь, сколько ты можешь найти интересностей с прошлого , а также увидеть маму :любов::yahoo:

Там ще є діафільми, альбоми з дитячими фотками, малюнки гуашшю, зошити з писаниною коли здавалося шо ти письменник, залишки модельок кораблів - чиє це все, наче не з тобою було.

а осы— это пародия на ленивцев , которые делают вид, что дуют бамбук, а на самом деле только и стараются набить себе брюхо
ябтакнесказал
они "общественные" и молодых ос к корпоративным правилам приучают с детства, пушо от рождения им не очень-то и вперлись эти все законы бытия,
а вдруг они мечтают быть кем-то невиданным ... :rolleyes:

и недавно видел реальную драку - видимо адын за порошенко второй за зеленского - сцепились шо репяхи!!! :eyecrazy:

Теперь только милые пушистые черные котики с голубыми глазами, миллионов огней глаз светит с небес Мяууучный путь

Де котики - там і Молочний Шлях, а також безлімітна міжгалактична миска.:увага:

ddff3j.webp

В мене були цілі зошити змальовані від початку до кінця. Там все було, всі з класу, вчителі, і взагалі ще багато всього. Вони були популярні для перегляду і пореготати.
ггг а ми захворiли на фантастiшь смiшно дiйсно тому, що це ж переспiви або наочний факт манiпуляцiї дитячою свiдомiстю
проте, завжди була кiльксть фрiкiв - переважно з тих хто таке ж саме писав - "кукушка хвалит петуха" - воно якось починало обертатися, смак когнитивного м'яса та iн.
шопопало :ги:
згодом дехто (не я) почав книгарництвом жити, видавництва трампам пам
потiм наш спiльний закадичний дружбан янукович зняв деякi бар'єри - зайшли росiйськi фiрми-пацтавные - чувак мав 125тищ баксiв, назавтра вiн мав 0 та збуджуючого бдсму боргiв ((( так в нього склалася любов до ригiв
до речi, це чувак який видавав книгу про нашого музикознавця С.А.Короткова

а я
а я распиздяй
собсна, этим можно ВСЕ охарактеризовать
я порчу настрой серьезным по настрою людям
может быть много пижжУ
может быть манипулирую ближними
может быть испортил жизнь БЖ
как-то так :незнаю:

причем, на пафосе дичайшего анти-всего
но я не могу быть другим
простите если это возможно

нда,у меня на работе пора повышать финансовую палку:(

Вот если бы применить шиномонтаж для пайки смд элементов,вот где можно грести лопатой деньги!

чіп мені в рота як смачно

Назад
Зверху Знизу