Идут грозі

• Автор теми Автор теми Zigote
  • Дата створення Дата створення
Пивко хофен вошло в меня замечательно,получил адмиралтейский салют.

АхтунгЪ111
:піп::піп::піп:

Ваші інтєрєсі пока ужє єщє достіглі уровня моєй Попінс7... :eek: Да ві растьотє, однако, кішко-тьотя111 :браво:

:незнаю:
Моєй мєриєй(о) пужать бєссмілєнно :(, а вашєй, да - вПОПІтайтєСЯ :угу::угу::угу::попка:...
:увага: Бо, одна сокіряка возNIKAюшщая зі сракі - єто вжє зрєлішщо то ішщщо... :піп: А, когда іх со сракі стірчать аж п'ять - 77777, то такє зрєлішщо вжє можє нє токмо дєморалізовать орду Мамая ілі обєссіліть Папая, но такжє способно ізгнать Бабая із караван-сарая111 :hollering: Таг чьто, дєрзайтє111 :попка::yahoo:

:confused: Ну і нашо оно ЛІЧЬНО вам, єссі ві й таг навєкі там - вЗАДІ7.. :незнаю:

NIKAГ. Нє маю, на єтот від дєятєльності, ні часу, ні шщот, ні натхнєння... Та і, ващє, мнє каг-то нєДоСук... :кінь: :незнаю: Так чьто, вакансія откріта - можєтє вступіть в должность почотного шщотовода грозєй. :yahoo:
:rolleyes::rolleyes::rolleyes:...
:ідея: А можєтє водіть шщоті нє токмо по чотнім, но дажє по нєчотнім і болєє другім мєсятсам нєдєлі... :rolleyes:... Ну, єто, єссі впіймаєтє нєзаангажірованніє вводіміє або вєдоміє шщоті, єссєссно...
Бажаю вам всячєскіх успєхофф в шщотоввождєнії111 :yahoo:

Пох *** в ... Можете сходить и прогуляться пешком на *** , это то самое место, которым вы обычно пишете на форуме , и особенно очень мало интересно , ну так по шкале из 25 см где-то на 1 мм , о чем именно в вашем изложении шла речь. Важно то, что вы научились менять в тексте цвета букв, а значит автоматически зачислились на уровень обучаемых обезьян

:незнаю:
Та, єслі бі только на аватаркє, то біло бі єщє полбєді.. Но, маємо тє, що маємо - какоє-то абссьілютноє кошЬмасіє...

О, я смотрю вам нравится аж до умопомрачения говорить обо мне, это удивительно, ведь я вас не знаю совсем и самое интересное, что и знать не хочу :ги:

Кластерний вібрато, як наслідок унікальності грунтоутворення в даних умовах, постійно444!:yahoo::yahoo::браво::кисс:

Обурення щільності, як би222 це не здавалося парадоксальним, відображає динамічний еліпсис.:браво::плачу::оплески::оплески:

Не їж печиво, їж варення!:yahoo::yahoo::прыгун::жую:

Очевидно, що психоз розкладає на елементи несиметричний димер, однозначно555 свідчать про нестійкість процесу в цілому.:увага::курю2::срака:
Мне кажется, что фото на Аве саме та сделала именно после или во время использования того самого кластерного вибрато

Назад
Зверху Знизу